Godinu dana nakon što je Milan Popović prekinuo svoju vezu sa Severinom Vučković, s kojom ima sina Aleksandra, upustio se u novu romansu.

Srpski kralj bakra viđen je ovog vikenda na Hvaru u društvu nove djevojke, a srpski mediji otkrivaju da je riječ o 27-godišnjoj Jeleni Kikić. Dugonoga ljepotica poznata je kao voditeljica na televiziji B92, gdje vodi emisiju “Vino i vinogradarstvo”. Osim televizijskim poslom, Jelena se okušala i u glumačkim vodama, kad je u TV seriji “Budva na pjeni od mora” igrala ulogu Dijane.

Ambiciozna ljepotica

Bavi se i manekenstvom pa je već nosila brojne revije diljem Europe i Azije. “Nakon pobjede na izboru za najljepšu Subotičanku počela sam se ozbiljnije interesirati za manekenstvo jer sam sportski tip i cijeli sam život trenirala odbojku. Vrlo brzo sam se prebacila u modnu agenciju, gdje sam i danas. S njima sam obišla cijelu Europu i radila mnoge revije u Srbiji i šire”, otkrila je Jelena u jednom intervjuu, ali je istaknula i da je novinarstvo ipak presudilo u odabiru karijere jer je to njezina velika ljubav. “Novinarstvo me privlačilo od malih nogu, u srednjoj školi sam radila emisiju na lokalnoj postaji, a onda sam upisala i Fakultet političkih znanosti, gdje sam završila novinarstvo”, priznala je ambiciozna ljepotica. Neko vrijeme šuškalo se da je bila u vezi s tenisačem Viktorom Troickim.

U vezi sa tenisačem?

“Nikad nisam priznala da sam bila u vezi s Viktorom. Ne želim pričati o svom privatnom životu jer ga držim s druge strane kamere i to ne iznosim u javnost”, komentirala je tada Jelena. Za razliku od nje, Milan Popović prilično je otvoreno pričao o odnosu s hrvatskom pjevačicom, a nakon prekida veze u više je navrata u intervjuima otkrivao prirodu njihova odnosa. Tako je i ovog tjedna izjavio da mu diva, kako je naziva, ne dopušta da provodi više vremena s Aleksandrom od onoga što je propisao sud pa sina radije ostavlja s dadiljama, nego s ocem dok ona putuje i nastupa. (Jutarnji list)