Zadarski SDP o izboru novog šefa Turističke zajednice: Čija će biti zadnja?

0

Sva nadanja da ćemo nakon propalih političkih eksperimenata i nestručnih direktora u zadarskom turizmu napokon dati struci mogućnost izbora, pala su u vodu nakon medijskog istupa Dražena Grgurovića, čovjeka kojemu je gradonačelnik Dukić prenio sve ovlasti

Posrnula Turistička zajednica Grada Zadra objavila je natječaj za novog direktora u srcu turističke sezone. Vijeće, na čelu s Brankom Dukićem i Draženom Grgurovićem, sastalo se u skupom restoranu, najelo se i napilo. te odlučilo tko će voditi zadarski turizam u narednom razdoblju. Nema Grad Zadar prostora za ovakve sastanke? Vladajućima su restorani i konobe postali mjesta gdje se donose odluke od presudne važnosti. Natječaj je i ovoga puta samo forma, vesela družina već je izabrala Radosevog nasljednika i sve zalila dobrom kapljicom. Sam Grgurević u svojoj izjavi ne vidi ništa sporno u političkom kadroviranju, iako je nakon ostavke Radosa morao i sam podnijeti ostavku. Upravo je to vijeće, kojem je na čelu, jednoglasno odabralo kandidata koji veze s turizmom nije imao. No, to od čovjeka koji je u politiku ušao krajnje nemoralno, prevarom vlastitih birača, i u njoj se održao do današnjeg dana na različitim funkcijama, teško možemo očekivati. Dinosauri su davno izumrli, samo u našem gradu dobro žive i njihova je, nažalost, zadnja. Prevara birača i politička korupcija u Zadru se oduvijek dobro nagrađivala.

Najveća odgovornost je na gradonačelniku Dukiću od kojeg očekujemo rješavanje problema u Turističkoj zajednici, koji su se nagomilali upravo zahvaljujući Grgureviću i njemu sličnim likovima koji godinama upravljaju zadarskim turizmom. Grad Zadar i turizam kao vodeća gospodarska grana vape za stručnim kadrovima. Želimo biti vodeća, a ne tranzitna destinacija. Gradonačelniče, imate li hrabrosti da vaša bude zadnja?

Antun Novoselović, predsjednik GO SDP Zadar

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime