Zbog nedovoljnog interesa ugostitelja, Grad Makarska ponavlja poziv za zakup ugostiteljskih i trgovačkih kućica na dvije lokacije Adventa, odnosno na Kačići i Osejavi

Početna cijena zakupa kućice na Kačiću je tri tisuće kuna + PDV, a na Osejavi 1.500,00 kn + PDV. Rok za dostavu ponuda je 15. studenog (utorak) 2022. godine zaključno do 12,00 sati, bez obzira na način dostave.

Djelatnost ugostiteljstva u smislu ovog Javnog poziva je priprema, prodaja i usluživanje jela i pića, odnosno tradicionalnih proizvoda tematski i sadržajno vezanih uz Božićno-novogodišnje blagdane (kuhano vino,  čajevi,  domaći likeri, fritule, uštipci, palačinke te druge slastice,  kobasice, hrenovke, prženi krumpir, topli sendviči i ostala jednostavna jela). Djelatnost trgovine u smislu ovog Javnog poziva je prodaja neprehrambenih proizvoda koji su tematski i sadržajno vezani uz Božićno-novogodišnje blagdane (razni ukrasni predmeti, adventski vjenčići, lampice, svijeće, čestitke, ukrasi za bor, umjetnine, papirna konfekcija, nakit i bižuterija, igračke, prigodni tekstilni proizvodi i drugi  prigodni asortiman), informiraju iz Grada Makarske.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime