Proteklog vikenda u subotu, 7. ožujka, u kraljevskom gradu Kninu održan je “Knin open”, taekwondo turnir na kojem je obrovačka kadetska  ekipa zauzela treće mjesto ekipno u konkurenciji od čak 49 klubova

Na turniru za mlađe kadete , kadete i juniore, a koji je ujedno i kriterijski turnir za juniorsku reprezentacijuna nastupilo je petero članova TK Obrovac. U juniorskom uzrastu nastupila je Nikolina Trošelj (-63)  koja se u četvrtfinalu borila  sa kasnijom drugoplasiranom Mateom Zeljko iz TK Jastreb i unatoč odličnoj borbi izgubila ostavši bez medalje i bodova za kriterijsku rang listu.

U kadetskom uzrastu Petra Šoša (-47) predala je borbu zbog povrede u drugoj rundi pri rezultatu 1-3. Ovo je Petri bio prvi nastup u uzrastu starijih kadeta. Mihaela Jurjević (-51) prvu borbu pobijedila je Petru Leu Jelić (DIV Knin ) 16-6, a u finalu je izgubila od Petre Miličević(Olimpic Knin ) 11- 10 osvojivši srebro. Tonia Maričić (+59) izborila je brončanu medalju. Eni Melani Modrić (-55) je u finalu bila uspješnija od Štefice Šiško ( Plitvice ) 19-7 i osvojila zlatnu medalju .

Trener Luka Šoša: “Uvijek sam zadovoljan svojim timom, uzevši u obzir da su  Nina, Eni, Mihaela i Tonija do prije par dana bile u gripi  moram priznati da nisam očekivao borbe koje će rezultirati medaljama i trećim mjestom ekipno u konkurenciji od čak 49 klubova.”

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime