Prije nekoliko dana održan je Dalmacija kup u Splitu sa  kojeg su se članovi TK Obrovac vratili sa dvije zlatne i jednom srebrenom medaljom

Na  turniru za mlađe kadete,  kadete, juniore i seniore , a  ujedno i  prvom  kriterijskom turniru za kadetsku reprezentaciju 2020. nastupilo je troje članova TK Obrovac kojima  je ovo prva juniorska sezona i prvo juniorsko natjecanje. Prošlogodišniji reprezentativac i nositelj brončane medalje sa europskog prvenstva  Luka Jurjević ( -68) kroz dvije pobjede osvojio je zlatnu medalju i proglašen je najboljim juniorom turnira. Filip Šakić (+78) imao je jednu borbu i osvojio je zlatnu medalju dok je  Teodora Milić ( -55) svoju borbu morala predati zbog visoke temperature osvojivši tako srebrenu medalju.

Trener Luka Šoša: -Ovo je odličan rezultat, ali  žao mi je što se Teodora nije imala priliku boriti onako kako zna i može. Idućeg vikenda u Kninu se održava turnir Knin open na kojem će nastupiti naši mlađi kadeti, kadeti i dvoje juniora kojima je ovaj turnir kriterijski za juniorsku reprezentaciju, nadamo se još jednom uspjehu!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime