Kandidat Mosta nezavisnih lista za župana Splitsko-dalmatinske županije Miro Bulj u svojem rodnom Sinju obratio se medijima i građanima poručivši kako je Sinj zaboravljan od Županije koja mu godišnje ne daje ni 100 tisuća kuna, a zaboravljeno Zelovo nema ni vodoopskrbu.

Istaknuo je kako Splitsko-dalmatinska županija nije opravdala svoju svrhu i postojanje  pogotovo kad je u pitanju ravnomjeran razvoj naše županije.  „Dok sam se borio sa svojim narodom za zdravstvene usluge i očuvanje okoliša ovdje nije bilo ni Blaženka Bobana ni Ante Sanadera, a njegov prethodnik je bio dobar samo u dodjeljivanju kriminalnih koncesija.  Županija je do sada bila  glavna kočnica razvoja  Splitsko – dalmatinske županije i zato se danas boje izići pred narod“, istaknuo je Bulj. Kao župan izgradio bi osnovnu školu fra. Pavla Vučkovića i brzu cestu Kukuzovac – Križice protiv koje se borio  Blaženko Boban te je najavio poticanje poljoprivrednika u svim segmentima, a posebno za izgradnju sustava navodnjavanja. „Neću dopustiti da žene umiru čekajući  i do 6 mjeseci na ultrazvuk dojki. Sinj će imati samostalni Dom zdravlja sa svim potrebnim uslugama kao i hitnu pomoć koja sada nema potreban broj timova pa ljudi čekaju pred  zatvorenim vratima. Sinj i Cetinski kraj više neće biti zaboravljeni!“ dodao je Bulj. Istaknuo je i da ga žalosti činjenica  što ima protukandidata koji ne smije izići pred narod te ga je pozvao da  iziđe pred  sve te ljude iz  Dalmatinke, Cetinke i svih drugih opljačkanih tvrtki koji liju suze jer ih je  Splitsko dalmatinska županija zaboravila i iskoristila. Naime, Blaženko Boban je i danas odgodio sučeljavanje, a Miro Bulj ga još jednom pozvao da se sučeli s njim i da obojica stanu pred narod. „Pozivam sve udruge konzervativnog  i liberalnog svjetonazora da se uključe i zaustave proces krađe da mrtvi ne bi glasali. Oni ne mogu drugačije dobiti ove izbore. Pozivam i narod, vrijeme je da se Dalmacija probudi. Budite dio revolucije s kemijskom u ruci, budite mi potpora jer ću biti narodni župan, a ne lutka na koncu imenovana iz Zagreba. Bez obzira na vaš svjetonazor, bilo da ste lijevi ili desni ja ću biti Vaš župan i borit ću se za Dalmaciju, Splitsko dalmatinsku županiju i njezin ravnomjeran razvoj“, zaključio je Bulj svoje obraćanje medijima i građanima.

1 KOMENTAR

  1. Da je Boban cist i posten onda bi isao na suceljavanje.No,on je siguran U pobjedu jer masineriju kutija Miro nazalost tesko je pobojediti.Zato mi je zao i cekajmo funkcijoniranje pravne države.Kandidat za zupana je dite partizanskog ubojice prica se i kao takav nebi smijo biti uopće kandidat za bilo koju dužnost ali takvih ima hrpa u Hdz-u.

  2. omladinu rastjeruje onaj što je saborski zastupnik , gradski vijećnik , te bi htio biti župan ,a još je u mirovini i bez škole.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime