Zastupnik HDZ 1990 u Skupštini HNŽ Ivan Odak, jučer je na zasjedanju Skupštine zatražio od Vlade HNŽ da konačno ispravi nepravdu koja se kontinuirano čini prema kategoriji naših sugrađana, prosvjetnih djelatnika koji rade kao asistenti u nastavi

Naime, kako je zastupnik Odak kazao, sramno je i ponižavajuće da ovi ljudi za svoj rad primaju mjesečni iznos od 399,00 KM, te istaknuo da je krajnje vrijeme da Vlada koja kapom i šakom na sve strane dijeli proračunska sredstva ispravi nepravdu prema ovim ljudima koji časno i odgovorno obavljaju ovaj zahtjevni posao.

Žalosti činjenica, da je materijalni status ove skupine djelatnika u prosvjeti bolji u skoro svim drugim županijama nego u Županiji koja je danas usvojila izmjene i dopune proračuna u iznosu od 350! milijuna KM.

..””ako se u ovih 350 milijuna proračunskih sredstava nije mogao naći i jedan mali dio, kako bi ovim ljudima vratili dostojanstvo, neka to ide na čast i obraz svima koji su ovakve izmjene i dopune proračuna predložili” -istaknuo je u obrazloženju svog zahtjeva zastupnik Ivan Odak.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime