Falkensteiner Punta Skala Zadar Open bio je prvo natjecanje iz serije Croatian Tennis Pro Tournaments, a čeka nas još 12 turnira koji će se održati u Splitu, Dubrovniku, Zagrebu, Osijeku i Bolu

Naznake kako će ovaj turnir biti najjači do sad nagovijestio je već i sam popis prijavljenih igrača, na kojemu su među ostalima bili i osvajač US Opena 2020. Austrijanac Dominic Thiem i jedan od najvećih talenata svjetskog tenisa, naš Dino Prižmić. Nagradni fond turnira iznosio je 74.825 eura.

„Iznimno smo zadovoljni turnirom iza nas i ponosni na imena igrača koje smo ove godine ugostili. Trudit ćemo se da Falkensteiner Resort Punta Skala i grad Zadar postanu sve važnija destinacija za teniske profesionalce i ljubitelje ovog sporta iz cijelog svijeta“, istaknuo je direktor turnira Toni Dujmenović. 

U žestokoj konkurenciji, mjesta u finalu za muške pojedince izborili su Adrian Andrejev iz Bugarske i Jozef Kovalik iz Slovačke. Naslov pobjednika pripao je Jozefu Kovaliku.

„Bio je ovo nevjerojatan tjedan za mene, i na terenu i izvan njega. U ovom fantastičnom resortu proveo sam mnoge nezaboravne trenutke, a naročito sam uživao u kvalitetnom vremenu sa svojom obitelji. Radujem se povratku sljedeće godine“, rekao je Jozef Kovalik.

U kategoriji muških parova svjedočili smo izvanrednoj izvedbi francuskog dvojca, pobjednika Manuela Guinarda i Grégoire Jacqa.

Prvo natjecanje iz serije ATP Challengera i ove godine održalo se u Falkensteiner Resortu Punta Skala nedaleko od Zadra. Moderan resort nudi vrhunske restorane, najveći i najljepši spa u Dalmaciji, moderne sportske sadržaje, sportske terene i cijeli niz vodenih sportova i zabavnih aktivnosti. Opuštanje ovdje možete pronaći u elegantnom Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera, novouređenom Falkensteiner Family Hotelu Diadora ili prostranim Falkensteiner Residences Senia. Smješten na poluotoku i okružen morem, Falkensteiner Resort Punta Skala oaza je mira koja nudi najbolje od hrvatske obale.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime