Na travnjaku Poljuda iscrtan je kukasti križ! Hrvatska reprezentacija protiv Italije igra pred praznim tribinama zbog UEFA-ine kazne, a protivnike smo dočekali s travnjakom opskrvnutim amblemom Trećeg Reicha i nacističke Njemačke.

Hrvatski navijači već su ovakav sramotni performans izveli u Livornu u kolovozu 2006. godine, kada su svojim tijelima uprizorili svastiku na tribinama stadiona i cijelom svijetu pokazali svoj nacionalni ekstremizam.

Hrvatskoj prijeti najteža kazna

Podsjećamo, hrvatska reprezentacija pod teškom je UEFA-inom kaznom zbog ustaških pokliča i pirotehnike tijekom susreta s Norveškom. Svaki novi incident mogao bi značiti oduzimanje bodova, ali i izgon s europske nogometne scene.

Nepoznata kemikalija prolivena danima prije utakmice?

Na poluvremenu utakmice radnici su izašli na teren i pokušali popraviti štetu. Kako doznajemo, čini se da je travnjak poliven kemikalijom danima prije, kako bi izgrizla travu i požutjela, ali ne vidi se pod dnevnim svijetlom.

Hajduk bez komentara

Objašnjenje smo potražili u Hajduku, koji je stalni stanar Poljuda, no splitski klub “ne može komentirati pretpostavke”. Tvrde da je od ponedjeljka stadion preuzeo HNS, a od jučer UEFA. Slika svastike već se proširila svijetom, a zapazili su je i Talijani. (index.hr)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime