U organizaciji Biciklističkog kluba Makarska, Savjetovališta Lanterna i Udruge Sunce, ove subote 12. studenoga na gradskoj rivi održava se tradicionalna Biciklijada

Jedna od najmasovnijih gradskih manifestacija i ove godine donosi dvodnevni program: u petak 11. studenoga od 16,30 sati počinje radionica podešavanja bicikli, uz zabavni program i nastupe skejtera, rolera i BMX vozača. Za 18,30 sati najavljen je koncert makarskih glazbenika: klapa Fjoret, klapa Srdela, Sunset Duo. U subotu 5.studenoga započinje već od 8 sati kada je na rasporedu preuzimanje brojeva i evidentiranje sudionika. U 9,40 sati je nastup Gradske glazbe Makarska, dok je službeni start Biciklijade u 10,00 sati. Biciklisti će napraviti tri kruga gradom, a od 10,30 sati na rivi slijedi zabavni program uz DJ Spajića i voditelja Joška Marču.

Posebna regulacija prometa

Zbog održavanja biciklijade u subotu 12. studenoga promet gradskom rivom od Mercesa do Marinete bit će zatvoren od 7,00 do 12,30 sati zbog čega se mole građani da na vrijeme izmjeste svoje automobile jer će u protivnom to učiniti nadležna služba o njihovom trošku.

U vremenu od 10,00 do 10,30 sati bit će zatvoren za promet i dio grada od Sportskog centra do križanja ulice Franjevački put i Ulice Stjepana Ivičevića, zatim Ulica don Mihovila Pavlinovića, Ulica Ante Starčevića do izlaska s autobusnog kolodvora (kružni tok), te Ulica kralja Zvonimira (kraj Tommyja) do rive.

U istom razdoblju, od 10,00 do 10,30 sati bit će zatvorene i poprečne ulice i križanja : Šetalište fra Jure Radića (parkiralište), Alkarska ulica, Ulica don Klementa Grubišića, križanje Franjevački put i Ulice S. Ivičevića, Ulica oca Petra Perice, Kotiška i Potok, izlaz Alkarskom od Doma zdravlja, Ulica Petorice Alačevića, Put Makra, Ulica Ivana Petra Pavlovića, Biokovska ulica, Ulica Velika vrata, Ulica slikara Gojaka,  parkiralište kod Osnovne škole, Jadranska ulica,  izlaz iz Ulice A. G. Matoša , vrh Ulice Stjepana Radića, ulaz u Sinokošu (parkiralište), Ulica kralja P. Krešimira (od Tommya), izlaz kod Policijske postaje Makarska, Merces. (Grad Makarska)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime