Zbog olujnih udara vjetra zabrana je prometa za sve skupine vozila autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje zatvorena je za sve skupine vozila. Obilazak je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina (DC50 i DC27)

Samo za osobna vozila otvorena je autocesta A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Delnice i Kikovica (obilazak za ostale skupine vozila je državnom cestom D3 preko Gornjeg Jelenja), državna cesta DC54 Maslenica -Zaton Obrovački.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila).

Zbog niskih temperatura moguća je poledica na cestama u gorju. Vozačima savjetujemo da na put ne kreću bez propisane zimske opreme koja je i zakonom obvezna na zimskim dionicama cesta u RH do 15.travnja 2022.god.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obavezna je zimska oprema na županijskim i lokalnim cestama na području Korenice.

Zbog vode na kolniku zatvorene su:

ŽC6104 u mjestu Gornji Bitelić;

ŽC6119 industrijska zona Dicmo;

LC67034 Sičane-Sušci te

lokalne ceste na području Vrgorca: Veliki Prolog-Draževitići (LC67209), Kotezi-Vina (LC67203) i Podprolog-Orah (LC67207).(HAK)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime