Željko Perica više nije član Kluba nezavisne liste Ivice Žuvela u Županijskoj skupštini Zadarske Županije

Izvijestio je o tome medije sam dr. Ivica Žuvela čije pismo u nastavku i objavljujemo.

Glasovanjem za županijski proračun za 2023.g. protivno stajalištu Kluba smatramo da je gosp. Perica prouzročio štetu Klubu i svima koji su svoj glas dali promjenama na političkoj sceni u našoj županiji. 

Smjer u kojem ova politička opcija ide nikad nije bila politička trgovina već nedvosmislena i bespoštedna borba za, uvjetno rečeno “malog čovika” kojem je dosta uzusa koje gledamo zadnjih 30 godina.

Kroz 2022.g. smo se kroz Županijsku skupštinu borili za dežurnog stomatologa nedjeljom i blagdanom, za higijenske potrepštine učenicama slabijeg imovinskog statusa, izgradnju Memorijalnog centra u Škabrnji, izgradnju hospicija na Babindubu, smanjenje cijene navodnjavanja u lišanskom polju, izmještanje autobusne linije za prijevoz učenika kroz Sabunike, izmjenu Pravilnika o zapošljavanju OB Zadar, transparentnije uvjete koncesija (poglavito obim i rokove investicija koncesionara), za baroterapiju u Specijalnoj bolnici Biograd na moru, adekvatnije zbrinjavanje infektivnog otpada, nudili smo rješenja vezana za parking ispred poliklinike, sugerirali izgradnju heliodroma kao temelj buduće hitne helikopterske službe.

Ozirom da nismo zadovoljni realizacijom naših amandmana niti navedenih stavki, odlučili smo kao Klub da nećemo podržati Proračun zadarske Županije za 2023. godinu.

Imajući u vidu da gosp. Perica kao načelnik Općine Stankovci svoje nastavno političko djelovanje u Skupštini temelji na boljitku svoje Općine, ipak jednoglasno smatramo da glasovanjem protivno odluci Kluba gosp. Perici prestaje rad u istom.

Želimo gosp. Željku Perici uspješan rad u Stankovcima.

Ivica Žuvela, dr.med.

Predsjednik Kluba nezavisne liste.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime