Ante Pranić, vijećnik u Županijskoj skupštini Splitsko-dalmatinske županije jučer je kritizirao konačno konstituiranje većine, no, umjesto politike, njegove pratitelje zanimaju komunalni problemi

– U našoj županiji ništa novo. Nastavlja se trgovanje s osobnim interesima. Trgovina na najjače. Slične primjere smo imali u prošlim mandatima. Žalosno., napisao je Ante Pranić. – Još je žalosnije da u 21 stoljeću selo Kozica ima sve priključke za vodu a vode nigdje .Zar vas nije sram ima 15 stalnih starih stanovnika koji ne mogu po vodu a i gdje bi išli .Baš vas moj Praniću treba bit sram. Ja sam pričala s vama 3 put i šta ste mi rekli. Nisu imali građevinsku dozvolu ja to neću potpisat i nije istina, odnio si pumpu na Duge Njive a starci u Kozici neka krepaju, a ti ćeš im dovest cisternu vode za pit i naplatit. Ostao si bez glasova mojih 10 + ostali a radi se o zaseoku Antunović. E pa srami se veliki političaru, napisala mu je jedna gospođa.

Ante Pranić joj nije ostao dužan. – Nema me biti razloga sram. U mom mandatu investirano je preko 20 milijuna kn u sustav odvodnje, pročišćivanja otpadnih voda i vodoopskrbe. Nekoliko puta smo nominirali projektnu dokumentaciju za sustav Kozica i nismo prošli što ne znači da nećemo. Za rekonstruirati sustav Kozica koji je nelegalno građen, bez dozvola i uz naknadno podizanje visine bazena što utječe na hidrauliku sustava potrebno jer par milijuna kn, zaključio je Pranić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime