Makarsku je danas šokirala vijest da je SDP-ov gradonačelnik grada Makarske, Zoran Paunović, nazvao novinarku Slobodne Dalmacije Dijanu Turić i verbalno se iživljavao nad njom, vrijeđajući je da je nikakva novinarka jer prenosi HDZ-ove izjave, optužujući je i blateći je da je ljubavnica Jure Brkana, bivšeg HDZ -ova gradonačelnika, oženjenog saborskog zastupnika u sadašnjem mandatu Sabora

U napadu na novinarku sudjelovala je i privremena pročelnica Sandra Vranješ. Nesvjesnost toga kako bi se trebao ponašati gradonačelnik, prostačko ponašanje i verbalna agresija gradonačelnika na novinarku, očito nije rezultat dobrih savjetnika PR službe koju građani Makarske plaćaju 3000€ svaki mjesec, a trebale su, između ostalog, naučiti gradonačelnika, dogradonačelnicu i gradske pročelnike kako razgovarati s medijima. Takvo ponašanje je samo pokazivanje stvarne osobnosti i kulture makarskog gradonačelnika, a nju ne mogu ispolirati ni sve hrvatske PR službe zajedno.
Zato, jedino časno što može napraviti je da podnese neopozivu ostavku.
Vanja Batošić, aktivistica GI SOS MAKARSKA i SRCE ZA PEŠKERU

1 KOMENTAR

  1. Pa šta ima veze može čovik uvik nač posa ako oče radit.Eno.Jo Bidenov kerovođa da ostavku i raspisan je natječaj za mjesto kerovođe pasa koji se zove Komandir on je Vučjak ali nije Vučić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime