Zagrebački kantautor Zvonimir Varga koncertom na Valentinovo, 14. veljače od 20 sati, obilježava svoj 300. nastup u bogatoj karijeri popraćenoj brojnim nastupima, glazbenim i video izdanjima te publikacijama. Ovaj ekskluzivni koncert će se održati u dvorani ZGQ u Ilici 31a (Prolaz Kerempuh), a kako je broj sjedećih mjesta ograničen na 40 (četrdeset!), pozivamo vas da što prije osigurate svoju ulaznicu OVDJE

Cijena ulaznice u pretprodaji je 5 eura za jednu osobu, a 8 eura za parove, dok će na dan koncerta (ukoliko ulaznica ostane) cijene biti 7 eura (pojedinačna) i 10 eura (za dvije osobe).

U objavljenih deset studijskih albuma, dvije kompilacije te više od 20 singlova i glazbenih spotova, svaka njegova pjesma prikazuje mnogo različitih stanja svijesti, događaja, zapažanja i raspoloženja.

Vargine kompozicije donose niz crtica poredanih u kolaž, koji čini poetski sklop razmatranja emocija. Njegove nježne izvedbe je ugodno slušati zbog jednostavnog formata, no od slušatelja istovremeno iziskuju individualno poniranje u njih. Upravo na tom tragu je i njegova najnovija kompilacija “Ljubavne”, kojom Zvonimir svojim iskrenim i ogoljenim tekstovima bez suvišne sladunjavosti potvrđuje svoju jedinstvenost na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime