Jutros se na Jadranskoj magistrali kroz Bašku Vodu dogodila prometna nezgoda koju su zabilježile nadzorne kamere

Vozač automobila krećući se iz pravca Makarske prema Splitu je nedaleko komunalnog poduzeća Gradina usporio želeći skrenuti lijevo. Par sekundi kasnije nailazi autobus Promet Makarska i velikom brzinom se zabija u stražnji dio automobila. Od siline udarca, automobil se nastavlja nekontrolirani kretati i slijeće izvan kolnika.

Za sada nema informacija o ozlijeđenima.

Ova prometna nezgoda otvara mnoga pitanja. Koliko se još mora dogoditi nezgoda i treba li netko na ovom dijelu Jadranske magistrale izgubiti život pa da nadležni reagiraju. Taj dio Jadranske magistrale predstavlja usko grlo zbog činjenice da obližnje općinsko komunalno poduzeće Gradina nema adekvatan izlaz i ulaz na magistralu. Dnevno se na ulazu i izlazu na magistralu kod Gradine zna uključiti i više desetaka teretnih vozila.

Mještani su mišljenja da bi na tom dijelu trebalo napraviti treću traku, a uz magistralu prolazi i tzv. Napoleonova cesta. Projekt bi mogli zajednički realizirati Općina Baška Voda, Hrvatske ceste, Županija Splitsko-dalmatinske. Samo treba malo dobre volje…

3 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime