Više čitatelja javlja kako je sve veći problem naći slobodno parkirno mjesto na Dugišu, a ljeto je još daleko…

Kažu i to kako su parkirna mjesta ispred stambenih zgrada predviđena isključivo za osobna vozila i da je parkiranje teretnim vozilima zabranjeno. S time su, kažu, upoznati i prometni redari, no ne reagiraju. Zašto je tome tako, nije poznato, pa su se obratili portalu Megamedia u nadi da će netko nakon objave teksta reagirati i sankcionirati one koji se ne drže propisa. Inače, u nepropisnom parkiranju prednjači vlasnik ovog kombi vozila sa fotografija kojeg su čitatelji posljednjih nekoliko dana fotografirali i sve nam poslali elektroničkom poštom.

*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je: redakcija
@mega-media.hr

4 KOMENTARI

  1. PREVARANT koji kaze jednu cijenu pa naplati drugu cijenu.bez parking karte parkira teretno vozilo zauzimajuci ljudima mjesto koji uredno placaju parking kartu. VELIKA SRAMOTA.

  2. Ajde govedo jedno ,sta ti je Radic kriv.Ne smetaju ti vozila koja su parkirana na krizanju,na pjesackom prijelazu itd.dok se ispija kavica u Vice.I TO JE SVAKODNEVNA POJAVA i nikome nista.

  3. Prevarant ajde da i tu rijec znamo za osobu koja pise koja je isto to samo sa velikom rijeci PREVARANT.Parking uredno placen ali ako niste sigurni uzmite maocale da bi vidili parking kartu jer je nevidite.Jako VELIKA SRAMOTA za vas koji niste provjerili sve pa onda napisali ovo.Tocno se zna tko pise ali pocnem li ja pricat tko je i sta je nece moc izac vanka od sramotr -OD MENE TOLIKO POD PUNIM IMENOM I PREZIMENOM

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime