Antonio Barnjak: Ajmo (ne)ugledni ugostitelji, otkrijte svoj identitet!

0

Antonio Barnjak, gradski vijećnik Agende mladih demokrata reagirao je na foto kritiku koju smo objavili pod naslovom „FOTO KRITIKA Je li itko na makarskoj rivi čuo za fiskalnu blagajnu?“ (http://www.mega-media.hr/foto-kritika-je-li-itko-na-makarskoj-rivi-cuo-za-fiskalnu-blagajnu/).

– Ribarske večeri na makarskoj rivi nisu nikakav seoski vašar već lijepa turistička atrakcija i tradicija u našem gradu, a taj (ne)ugledni ugostitelj stalno rovari protiv onih koji pokušavaju zaraditi koju kunu i tako preživjeti zimu. Vjerujem da je anonimus u manjini jer osobno poznajem dosta ugostitelja koji rade pošteno svoj posao i ujedno nemaju ništa protiv stogodišnje tradicije. Pogledajte malo s kakvim automobilima dolazi sirotinja na Ribarske večeri, a s kakvim lokalni ugostitelj koji zgrću milijune i neka zgrću  i rade, dao bog i više posla u produženoj sezoni,  kazao nam je Barnjak. Smeta mu, kaže, da se anonimni ugostitelj buni i pritom sve ostale ugledne svrstava u isti koš zbog nekoliko Ribarskih večeri u cijeloj turističkoj sezoni pogotovo spominjući fiskalne blagajne iako je poznato da u cijeloj RH načelnici proglase po zakonu sajmene dane jer razumiju da je ljudima teško i da im istim putem pomažu i to je u redu.
– Svatko zna da na rivi zna često čak nekoliko puta u par sati nestati struje, i da ni Internet nije uvijek dostupan, pa me zanima kako bi to (ne)ugledni ugostitelj provodio fiskalizaciju. Nije njegov problem kuna viška u blagajni već pohlepa za novcima i ljubomora pa im je za njihove frustracije i probleme uvijek netko kriv. Govorim javno pod punim imenom i prezimenom, a ne kao oni anonimno i smatram da govorim u ime sirotinje koja pokušava preživljavati. Grad Makarska je značajno podignuo cijene za sudionike na Ribarskim večerima i vara se svatko tko misli da se u tome krije neka velika zarada, istaknuo nam je na kraju vijećnik Antonio  Barnjak.

1 KOMENTAR

  1. Jadna nam majka kad nas ovakvi predstavljaju u gradu. On ima što za reć! Tačno je Vidučić detektira problem, a glupani misle da su još u komunizmu pa kako drug i partija odredu

  2. Svaka cast na ovom. Idu mi na zivce ti POZNATI MAKARSKI UGOSTITELJI koji se non stop zale na ribarske na kucice u sumici na vlakic itd… I ova mega media zivcira.. Zasto malo nepisu kako ti POZNATI MAKARSKI UGOSTITELJI imaju puste zastavice APOLLO itd kako puste provizije daju vodicima da in pune baste mole po gradu da ih hvale po TRIPADVISORU.. Kako prijavljuju konkurenciju svakakvin inspekcijama. Zasto MEGAMEDIA nepises malo o tom? Nego vridate ljude koji rade?ja bi zatvorio svoj restoran da mi smeta sumica. SRAM VAS BILO! TIM POZNATIM UGOSTITELJIMA ( koji nisu ni u od ugostitelja) I DA SU SAMI NA PLAZI SMETA BI IN NEKO U TUCEPIMA…

  3. Vlasnik restorana na plaži, ma možeš misliti, da nije kioska na plaži. Sve vas triba ukinuti, natjerati da vratite POS stanove koje ste dobili, da vam se obračunaju naknade najma koje niste platili.A ovaj Bosanac Barnjak ima tako tupavu facu da bi mu bilo bolje ne izlaziti u javnost. Ružan ka lopov.

  4. šta ocete,vidin da vas istina boli,ajde neka…za vas gore navedene isti je starosjedioc za vas pa se potabunjajte tim klenpavin usima ,,…

  5. ovi kradezeovci (HDZ ) opljackali narod,izdali boga i gospu,odnili dotu svete Ane i sad ce domalo kalež s oltara maznit i imaju se obraza obratit prema postenim i dobrim dušama,,,,,,HDZ je zlocinacka partija koja je krcata uhljedaba ,udbaša bivsih i sadasnjih komunista koji su se prilili u KradeZE ,mrze sve sta je hrvatsko i mislim da svako njihovo obracanje prema bilo tkomu nema piza ….

  6. ma vidi ko se javio da priča o fleksibilnosti kad su njegovi interesi u pitanju. I ovaj istup Antonia Barnjaka, je samo reket Gradskoj vlasti, jer im nije 100% uspila kemijske formula kao isisavati dobit iz gradske kase, njegovo zaposlenje /NIKAD NIJE RADIO U GRADU,a dobivao plaču?! Sad će Bilić odmah ispuniti njegovu novu “želju” jer mu o slučajnom viječniku ovisi Gradsko vijeće. Neka Barnjak samo iznese tko su mu pobočnici, smi delikventi. Zaplesao je jedno ljeto, na račun greške koju su napravili građani misleći da glasaju za listu uglednog građanina Marka Raosa, kandidata sa gradonačelnika.

  7. evo se opet javile gnjide iz hdz-a koje se nemire da su pali s trona i da nikad vise nece moci tako lako kao do sad pljackati makarske građane,,,,sve sta je posteno njima smeta,,,,,samo naprijed barni, pusti gnjide nek se kisele jer svakako su dosljaci i mrze ovaj grad tj. sve sta je hrvatsko..

  8. zamisli ti taj mentalni sklop čovika koji može odvojit 15 minuta svoga vrimena, otić na biralište i zaokružit pršu i ovoga. nisu ni drugi bog zna kakvi al ovo je za lobotomiju

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime