Kazališna večer na Sv. Petru završila dosadnom predstavom Teatra &TD

0

Posljednja kazališna predstava na Sv. Petru „Ko rukom odneseno“ zagrebačkog  Teatra &TD u sklopu ovogodišnjeg Makarskog kulturnog ljeta nije oduševila gledatelje.

Iako se umjetnički  ravnatelj Makarskog kulturnog ljeta Ivica Mijačika iz petnih žila trudio sugestivnim primjedbama prije početka predstave uvjeriti gledatelje kako se radi o kazališnom remek djelu, publika je ostala razočarana.
mijacika– Ne propuštam ni jednu jedinu predstavu u Makarskoj, i tako godinama, ali ovo je uvjerljivo nešto najdosadnije što sam ikada gledala. Eto, ja nisam kazališni kritičar, ali znam što mi se sviđa, a što ne, prokomentirala nam je jedna od gledateljica koja je požalila svaku kunu koju je dala za kartu.
Ni komentari ostalih gledatelja nisu bili pozitivniji, iako su, priznaju, iz pristojnosti prema zagrebačkim glumcima, a kao dobri domaćini zapljeskali na kraju predstave.
– Laknulo nam je kad je predstava završila. Pogledam na sat i vidim da je sve skupa trajalo oko sat vremena i sretan dragom Bogu zahvaljujem da nije išla u dva čina i razvukla se do ponoć, kazao nam je jedan od gledatelja.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime