NATJEČAJNA FARSA Unaprijed se zna tko će preuzeti Crveni križ u Vrgorcu?!

0

Aktualni ravnatelj Crvenog križa u Vrgorcu,  Ivica Rakić odlazi, kako doznajemo, u mirovinu te je prije nekoliko dana raspisan i natječaj za njegovog nasljednika

U Vrgorcu nema velike znatiželje po pitanju tko će biti novi ravnatelj Crvenog križa. Vrgorčani su uvjereni da se već sve zna i da je riječ o još jednoj namještaljci, suptilnom uhljebljivanju podobnih kadrova, sklonih aktualnoj vlasti i gradonačelniku Anti Praniću. I mi smo se dali u novinarsku istragu, razgovarali smo sa dvojicom članova Nezavisne liste mladih koji se sve više udaljavaju od Pranića. Tvrde kako će vrgorački Crveni križ preuzeti jedna dama čiji su inicijali T.J. Ime i prezime namjerno izostavljamo u nadi da griješimo i da ovdje nije slučaj o još jednom uhljebu Ante Pranića. Ukoliko se ipak ispostavi da smo bili u pravu, u nastavcima ćemo donositi priče o uhljebljivanju sa fotografijama, imenima i prezimenima kako uhljeba tako i njihovih mentora.(Tomislav Sitić)

1 KOMENTAR

  1. Puna nam je kapa placenoga medijskoga PR-a i isticanja lika i djela vrhgorskoga g.načelnika u ezopovskom stilu napuhavanja žabe.
    Sada malo krute stvarnosti.
    (Dok žaba ne pukne, želeci biti veca od vola.)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime