PRAVOSUDNI CIRKUS U Makarskoj deložirali put!

0

Danas je u Makarskoj provedena deložacija poslovnog prostora/frizerskog salona po nalogu suda i uz nazočnost policijskih službenika o čemu smo iscrpno izvještavali.

Iako je riječ o poslovnom porstoru koji je ucrtan kao put, a ne poslovni rostor i kojeg se Grad Makarska javno odriče, a najmodavac nezakonito godinama ubirao najam, danas je „pravna država“ pokazala apsurd same sebe.
Podsjećamo, frizerka Mateja Grbavac 2015. godine ovršena je na način da je ovrhovoditelj Ružica Šarić iz Makarske temeljem pravomoćne presude Županijskog suda Split Gžst-135/15. s računa Mateje Grbavac otuđila sve novce i blokirala račun. Državni ured za upravljanje državnom imovinom RH temeljem dokumentacije iz zemljišnih knjiga Općinskog suda Makarska stvarni je vlasnik predmetne nekretnine, poslovnog prostora koji se u zemljišnim knjigama vodi kao put. Temeljem presuda Općinskog suda Makarska u kojima nije utvrđeno stvarno činjenično stanje, vlasnik poslovnog prostora, (dokaz vlasništva je vlasnički list, koji je sud zanemario prilikom donošenja presude) ovršen je račun frizerke Mateje Grbavac. Ružica Šarić temeljem lažiranog Ugovora o kupoprodaji –  bez naknade s Poduhom iz Metkovića, stekla je izvanknjižno pravo korištenja od Skupštine općine Makarska ,Rješenjem od 28.04.1977 godine, koje nikada nije provedeno u zemljišnim knjigama ( postoji osnovana sumnja da je dokument falsifikat) Općinskog suda Makarska, niti je upisano u temeljnji kapital poduzeća Poduh Metković. Ružica Šarić godinama je temeljem lažirane dokumentacije iznajmljivala poslovni prostor koji nije njeno vlasništvo, koji nije upisan u vlasničkom listu, koji nema građevinsku – uporabnu dozvolu, koji se u zemljišnim knjigama i danas vodi kao Put. Na koji način je poslovni prostor dobio komunalne priključke, stuju, vodu…? Da li je Ružica Šarić počinila više kaznenih dijela, zbog protuzakonitog pribavljanja imovinske koristi kao i sudac  Općinskog suda u Splitu, Stalne službe u Makarskoj Alenka Alemani zbog nesavjesnog rada u službi, koja nalaže predaju i ispražnjenje predmetne nekretnine na dan 11. srpnja 2017. godine…

1 KOMENTAR

  1. U Hrvatskoj, a pogotovo u Makarskoj ništa novo. Mnoge su zavili u crno. Neka dokažu Damir i Borana odkle in stanovi, kako su radili marifetluke sa javnim bilježnikom-icima. Koliko su pogodovali Bušti i ostalog mafiji u Makarskoj. Da nisu umreženi pokazali bi ZK uložak. Kako se dio stare krušne peći može nazvati put-poslovni prostor bez stvarnog vlasničkog lista. Sam dradonačelnik je potvrdio vračajući opljačkanoj Obitelji kljuć od prostora koji su uredno plačali, pa ih ta Misteriozna vukovarka opljačkala, di je bila 1977.g.?

  2. ipak je Hrvatska pravna država .Lučići i njegovi lizaći guzice kao taj mali seronja koji se želio dočepati tuđeg vlasništva neka pazi kako i tko ga savjetuje. Svi koje je taj smrad savjetovao ,završili su ili u zatvoru ili bez novca a neki i bez kuće. Svi koji su špijunirali za njega završili su kao im je Bog dosudio. Na štapu bez gaća . Tuđman je za takve poslao poruku :
    ”Uvijek i sve za Hrvatsku, a našu jedinu i vječnu Hrvatsku ni za što!’