Jučer je karlovački HDZ bilježio 33 godine od svog osnutka, a na stranačkom skupu, kako to i priliči, nazočio je i predsjednik stranke te premijer Andrej Plenković

Kada se uhvatio mikrofona, poručio je razdraganim stranačkim kolegama kako nam je dobro i da je od vremena Franje Tuđmana do danas, Hrvatska jako puno napredovala zahvaljujući HDZ-u. Ustvrdio je i kako je Hrvatska među 15 najrazvijenijih zemalja te da će kroz 7 ili 8 godina Hrvatska imati standard iznad 75 % europskog prosjeka. Kazao je kako će tada obitelji vagati hoće li napustiti zemlju ili ne. Blagoslovljena bila naša Hrvatska!

8 KOMENTARI

 1. Vozio se “drug” Tito u limuzini a iza njega fićo, a u njemu Lupalo i Pupalo.
  Vozi tito, pa skrene livo, Lupalo i Pupalo za njim, skrene tito desno,oni za njim.
  Razljuti se tito, parkira se, iziđe iz limuzine, a Lupalo i Pupalo iz fiće.
  Tito će:”Jeli vas dvojica, što me stalno pratite”?!
  A Lupalo i Pupalo će na to u jedan glas:
  “Druže tito ,mi ti se kunemo, da sa tvoga puta neskrećemo.”

 2. Vaktile , narode je vodila jugoslavenska komunistička partija, danas :jugoslavenska demokratska zajednica i pioniri “druga” tita .Od 1918 godine u obe jugoševije Hrvat nije imao pravo glasa, niti je mogao glasati, danas srbi, talijani, mađari i ostalih manjina,duplo više vrjedi njihov glas nego glas Hrvata, da to je “pravda” na komunističko partizanski način!? Nisu samo jugoslavije i jugoslavenske zajednice obnovile čovjekova prava, i u Crkvama su obnovljena prava, pa ako vas je netko ponizio opljačkao,istukao privario, ili bilo što drugo učinio, viste dužni njemu oprostiti,bez da se on izvine vama i zatraži oprost od vas, prve klupe zauzele su Sove, titini “kršćani” i sve vrste raznih drugova i drugarica jugo skoja, udbe, kosa i kroz titekov “vjeronauk” zauzeše prve redove u Crkvi i s pojedinim “parocima” koji su im služili u jugo socijalizmu postadoše dobri drugovi koji uzeše pravo u svoje ruke i sebe nazvaše vjernicima ,a vjernike komunistima, zato Hrvati vjernici po svijetu plaćaju crkovni poriz,a žbiri titini ih i dalje prate i progone ,a komunjare “boga” šepavoga mole !

 3. Jutros čitam kreditni rejting Hrvatske isti kao Indonezije. To je za one koji ne žive ovdje. ZA nas koji živimo ovdje mi imamo i bolje informacije nažalost.
  Ovaj tip može biti na vlasti samo u Hrvatskoj. Kad ga gledam to je Roščić na veliko.

 4. “Ovaj tip može biti samo u Hrvatskoj.” pa tito i partija su od 1945 god. zavrtali “šijom” samo Hrvatima . U Europi se političare kada ne ispune obećanje gađa pokvarenim jajima i zbacuju se sa vlasti, a Hrvate je tito i partija u takozvanoj jugoslaviji kažnjavali Golim otokom i svetim Grgurom ,a današnje komunjare hdezeja, sdpeja i pupovčeva sdessa udaraju sirotinju po lisnici i to je dovoljno da ona samo kmeči .Nas vjera uči : što posiješ to ćeš i požet ,”naša” partija i “vaša” Crkva dogovoriše se devedesetih :da samo titino sijem može donit plodan urod,a pokojni Helmut Kohl je znao da je staro sjeme neprodukrtivno zato je Honeckera izvezao i proveo lustraciju ,a jugoši,kao i uvjek, “druže tito mi ti se kunemo…..” i zato je žetva “bogata”.

 5. što je tu čudnovato ,zar nije titek došao nakon kralja, francek nakon titeka,pa tako i danas njihova dica i unuci, di su oni stali tu su ovi nastavili,pa sada imamo kršnu vladavinu kraljeve, titekove i vrancekove dice koja sad pjevuše za svoje potribe, ka i njihovi očevi u prošlom stoljeću moje male ispucala kesa kao makraski kotar od potresa i traže svoju pomoć, to je pasmina koja se “zna snaći”, i “drug” titek je vaktile Prka Biku sa Studenaca, postavija za vojnog policajca svoje garde u Beogradu, a Boško prka ga promakao za komunjaru i tajnu policiju, sada je nanovo uspostavom nove države promaknut u ministranta i skupljača lemuzine u crkvi ,moraš shvatiti da titekove kesonje vrte se uvik oko kese i pivaju pismicu njihova diktatora i satana :”druže snađise”!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime