Tonyju Cetinskom prijetila je ovrha jer, kako doznaju 24sata.hr, njegova bivša supruga, 38-godišnja Antonela Butigan, nije četrnaest godina plaćala komunalnu naknadu za stan na zagrebačkom Svetom Duhu, gdje je živjela s njihovim sinom Christianom (17).

Bivša manekenka iz Dubrovnika tako je “naslagala” dug od 60 tisuća kuna. Antonela je s Tonyjem bila u braku šest godina nije četrnaest godina plaćala komunalnu naknadu za stan na zagrebačkom Svetom Duhu, gdje je živjela s njihovim sinom Christianom (17). Bivša manekenka iz Dubrovnika tako je “naslagala” dug od 60 tisuća kuna. Tony Cetinski, koji je vlasnik stana, tvrdi da nije znao za neplaćanje računa, te se zaprepastio kad je saznao koliko je dužan.

Neugodno je

– Neugodno je da se mene dovodi u tu situaciju jer ondje ne živim već 14 godina, niti sam znao da se računi nisu plaćali. Ne znam tko je tu zakazao, sustav ili netko treći, ali mene nikad nitko o tome nije obavijestio. Da sam znao za to, naravno da bih platio – rekao je Tony.  Cetinski je, kako se doznaje, većinu duga podmirio, a ostatak će morati platiti Antonela, koja nije bila dostupna za komentar. Bivša manekenka sa sinom i novim zaručnikom već neko vrijeme živi u Njemačkoj. Cetinski planira taj stan iduće godine, kad njegov sin Christian napuni 18.godina, prepisati na njega. – Istina je da ću mu prepisati taj stan jer će sljedeće godine biti punoljetan. Najmanje što želim je da naslijedi dugove, tako da ću riješiti tu situaciju zbog njega – izjavio je Tony. (Slobodna Dalmacija)