Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije Marko Pupić-Bakrač poslao je medijima priopćenje uz kriminalne radnje u općini Škabrnja i načelnika Nediljka Bubnjara te inzistiranje Željka Lonačara o povećanju naknada u Županijskoj skupštini.

Njegovo priopćenje objavljujemo u cijelosti: „U političkom životu Hrvatske zbio se događaj gotovo bez presedana. Nakon negativnog nalaza Državne revizije načelnik općine Škabrnja Nediljko Bubnjar priznao je da je radio protuzakonito. Tako je uz Čobankovića jedini od političara priznao krimen.  Pošto prijestupi Nedjeljka Bubnjara spadaju u sferu Kaznenog zakona uz priznanje trebala je pasti i ostavka na mjesto načelnika općine. Kako kaže stara narodna poslovica tko prizna pola mu se prašta. Tako Nediljko sve pet samo još podnesi ostavku, a za drugu polovicu neće valjda biti veće terećenje od guljenja krumpira.

Nediljko Bubnjar

Za razliku od Nediljka koji po nalazu Državne revizije nije branio neobranjivo i atakirao na zdrav razum Željko Lončar predsjednik Županijske skupštine Zadarske županije ponaša se poput ovna na brvnu. Svima je jasno da je povećanje novčanih naknada skupštinarima, a posebno  Željku Lončaru sa 1.600 kuna na 4.000 kuna, odnosno za dva i po puta sulud čin. Zadnja županijska skupština održana je 14.07.2017 godine, a od tada je čak tri puta odgađan termin iduće sjednice. Željko Lončar ultimativno zahtjeva da se pod svaku cijenu progura povećanje naknada ,blokira rad županijske skupštine, prijeti ostavkom. Ne možemo mi skupštinari biti taoci ultimatuma Željka Lončara. Molim župana i predsjednika kluba vijećnika HDZa da nas izvuku iz ove talačke skrize, omoguće nam da radimo i zastupamo interese onih koji su nas izabrali.“.

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije

Marko Pupić-Bakrač

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime