Nakon trakavice oko toga tko će voditi Pučko otvoreno učilište u Pločama, jučer je ravnateljsku palicu preuzela Karla Šestan

Ova diplomirana ekonomistica dobila je povjerenje Danijela Štule (SDP), Tonija Ostojića(HDZ), Zdenka Mateljaka(HSS), Pločanska stranka Dani Romić (Pločanska stranka) nezavisnog Nike Orepića… Mnogi su Karli Šestan čestitali, ali ima i onih koji tvrde da je bilo i boljih kandidata od nje.

Naime, na mjesto ravnatelja aplicirali su još i Klaudija Soldatić, profesorica povijesti i umjetnosti, stipendistica Grada Ploča te Denis Batinović Pekma, dugogodišnji referent za kulturu u POU Ploče. Batinović je poznat i po autorstvu brojnih pjesama za Terezu Kesoviju, Olivera Dragojevića itd., a jedna od poznatijih svakako je “Kada umrem umotan u bilo” za legendarnog Vinka Cocu.

Ipak, politika je odlučila da ravnateljica bude Karla Šestan, a njezin angažman mnogi vide kao uhljebljivanje. Hoće li Karla Šestan opravdati povjerenje lokalnih političara koji su je instalirali u POU Ploče, vidjet ćemo vrlo brzo. (NASTAVLJA SE…)
FOTO: rogotin.hr

Urednički komentar: Nije jasno čemu se ljudi čude. Otkad je u Hrvatskoj kriterij za zapošljavanje sposobnost, a ne podobnost?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime