Još jednom je direktor ŠC Višnjik iskoristio naklonost djela zadarskih medija kojima kroz godišnje ugovore isplaćuje nemala sredstva iz osiromašenog proračuna za samopromociju.

I ovaj put je direktor Karlović pričao priče u koje ne bi povjerovalo ni malo dijete. Govoreći o budućem malonogometnom terenu u sklopu ŠC Višnjik, Karlović je ustvrdio kako je kratkoročno dogovorio suradnju sa Hrvatskim nogometnim savezom čiji je predsjednik komisije za stadione Miljenko Sakoman nedavno posjetio Zadar. U razgovoru sa čelnim ljudima HNS-a doznali smo da nikakve suradnje nema između HNS-a i ŠC Višnjik nema! – Čudi me da gospodin Karlović iznosi takve podatke u medije. Nije mi poznato da bi HNS imao ikakvu suradnju sa zadarskim ŠC Višnjik. Što se tiče malonogometnog terena, mi baš i nemamo običaj dijeliti donacije kako tko poželi, kazao nam je visokopozicionirani izvor iz HNS-a.
Tomislav Pacak, zadužen za odnose s javnošću u Hrvatskom nogometnom savezu nam je otkrio kako Miljenko Sakoman nije bio u posjetu ŠC Višnjik u funkciji predsjednika Komisije za stadione!
– Zamolba za donaciju tek je stigla u Savez i nadležna tijela to će razmotriti kao i u svim drugim slučajevima, a bude li pozitivne odluke o donaciji, Hrvatski nogometni savez o svim će detaljima obavijestiti javnost, informirao nas je Pacak.
Zbog čega je onda Denis Karlović putem dijela medija dao informaciju o malonogometnom terenu i suradnji sa HNS-om kao gotovu stvar, nije poznato. (NASTAVLJA SE…)