Grupa mladih Makarana koja uređuje FaceBook stranicu “Dnevna doza makarskog nereda” svakodnevno zadaje glavobolju gradskim ocima

Objave na ovoj stranici najviše iritiraju lokalnu organizaciju HDZ-a čija mladež potom prijavljuje FaceBooku sve i svašta. Najčešće se ne dogodi ništa, ali ponekad FaceBook reagira privremenom blokadom odnosno zabranom objava i komentara.

Objava Dnevne doze makarskog nereda koja je mladeži HDZ-a poslužila kao povod za brojne prijave FaceBooku

Dnevna doza makarskog nereda pozabavila se danas trostrukim ubojicom iz Splita, na neki način su ga podržali, no naslov je bio nezgodan: “Ruska puška na hrvatskom ramenu”. Brže bolje su počele prštati prijave FaceBooku i to je rezultiralo sedmodnevnom blokadom.

Kontaktirali smo s autorima ove FaceBook stranice koji su nas zamolili da objavimo kako su na prisilnom godišnjem odmoru narednih sedam dana.

– Napisali smo da je Filip Zavadlav živio uredan život, ali Joker ne bi bio Joker da nema malu kriminalnu prošlost. “Kalaš sigurno nije učio pucati na fakultetu. Kažu da se tukao sa bratom i krao po crkvama … nama je to sasvim uredu. Potekao iz disfunkcionalne siromašne familije, ali takuin vraća – to je naš JOKER”, stajalo je u našoj objavi koja je uz prigodnu fotografiju i dodatke ocijenjena kao neprihvatljiva. Nema veze, mi idemo dalje i pozivamo sve neka lajkaju Mjesnu zajednicu Makarska, kazao nam je jedan od autora.

2 KOMENTARI

  1. To je Srpska puška o Hrvatskom ramenu…model 71-A iz Kragujevca. Tko još koristi Facebook i te “društvene “mreže kad se zna tko ih kontrolira i tko ih sastavlja.

  2. Ah još nešto… Gladež HDZa dobro ispekla zanat od seniora HDZa, vidi se po obavezi PRIJAVLJIVANJA, DOJAVLJIVANJA, CINKANJA, ŠPIJUNIRANJA i ostalim Udbaškim metodama progona svega Hrvatskog a naročito domoljublja i demokratskih tekovina koji/koje nisu u njihovom repertoaru.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime