Željko Vujević, aktualni zamjenik načelnika općine Galovac i koalicijski partner HDZ-a mogao bi uskoro odgovarati na sudu za još jedno kazneno djelo

Kako doznajemo, Željko Vujević  kazneno je prijavljen zbog prevare. Prije desetak godina, kako neslužbeno doznajemo, Željko Vujević je posudio više stotina tisuća kuna koje do danas nije vratio. Pokušavajući izbjeći vraćanje duga, Željko Vujević je  napravio je sve ono što nije smio po Kaznenom zakonu RH. Tako je za početak, a u cilju da izbjegne vraćanje duga, pokrenuo čitav niz nelogičnih sudskih postupaka protiv svog vjerovnika. U cijelu priču je uvukao i članove svoje obitelji, ponajviše suprugu i sina, a u konačnici valja napomenuti kako sud nije uvjerio argumentima u svoju verziju događanja.

Nakon izgubljenih sudskih postupaka u kojima je lovac postao lovina, dokazi koje je Vujević predlagao, okrenuli su se protiv njega. Nakon višegodišnjeg izbjegavanja vraćanja duga, niti državno odvjetništvo, a ni sud nemaju sumnje da Željko Vujević duguje veliki novac. Obzirom na izvedene dokaze na besplodnim sudskim postupcima koje je svojim ponašanjem inicirao upravo Željko Vujević, očekuje se nakon završene kriminalističke istrage prema podnesenoj kaznenoj prijavi, suđenje na zadarskom Općinskom sudu.

Za vrijeme trajanja svih ovih sudskih postupaka o kojima ćemo izvijestiti javnost, Željko Vujević nedvojbeno je koristio povlaštene informacije jedne poslovne banke. Da su u banci poštovali zakone i postupali u dobroj vjeri, do realizacije kredita nikada ne bi došlo, a Željko Vujević ne bi imao prigodu prevariti vjerovnika. (NASTAVLJA SE…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime