Danas su u Makarskoj predstavnici Domovinskog pokreta održali novinsku konferenciju ukazujući na nered u prostoru, poglavito nasipavanje plaže Osejava

– Plaže se godinama nasipaju, prave se privatne uvalice, ne poštuju regulative kojim materijalom treba nasipati. Ako se tako ponaša Grad kojem bi u interesu trebalo biti javno dobro, onda ne možemo očekivati ni od drugih investitora da poštuju zakon. Danas sam saznala i da je Grad dobio prekršajnu prijavu zbog nasipanja Osejave, kazala je predsjednica makarskog Domovinskog pokreta, Anita Pervan.

Nazočnima se obratio i Mate Šimundić, kandidat DP-a za župana Splitsko-dalmatinske županije. On je kazao kako je nasipavanje Osejave obično pogodovanje. – Ovdje je riječ o pogodovanju, možda ovom koncesionaru, disko klubu, možda je koncesionar u sukobu interesa? Pogoduje se ljudima koji su bili u tajnim službama. Krše se tako i da bi njima bilo dobro. To je HDZ-ova hobotnica kojom upravlja Ante Sanader preko svog poslušnika Blaženka Bobana, kazao je Šimundić.

Kazao je i to kako bi volio da državno odvjetništvo, konkretno Biljana Puharić napokon počne raditi svoj posao.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime