bozicni grad1S velikim žarom je makarski dogradonačelnik Miroslav Družianić na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća govorio o Božićnom gradu zbog čega ga je vijećnik Ivan Šimić čak nazvao i šampionom licemjerja!

Je li Družianić licemjer ili nije, to najbolje znaju on i Ivan Šimić, no ovog puta kritika ide na račun novih kućica koje su još u ponedjeljak trebale doći u Makarsku. Miroslav Družianić je Urbi et Orbi najavio nove bijele kućice te da će i one stare biti obojane bijelom bojom pa će sve izgledati puno ljepše. U ponedjeljak kućice nisu stigle, ali je zainteresiranima dogradonačelnik Družianić objasnio da će doći sutradan, ali kućice nisu došle ni jučer, a evo ni danas, a kad će, ne zna se…

1 KOMENTAR

 1. a vidi ti sta se i on ugojio gudinčić jedan inaće i bez božića lažljivi ,,izlaga je i on Boga i Gospu ka i šupak bilic ,,e družijaniću vile te nosale, samo pomalo.

 2. Družijanić Miro, najveći neradnik od politićara u Makarskoj. Održao se
  od momenta kad je ustoličena “demokracija”. Kolike nam je troškove nabio sa svojim kulturnjacima, pa mu je trebala još asistencija Mijačike,
  da može besplanto uživati ljeti sa suprugom i djetom. Sve ono šta Družijanić radi preštetno je za Grad i građane. Od kad su ovi, Bilić,Lori i Družijanić stupili na vlast uništili su , a posebno božićno-novogodišnje blagdane.

 3. KAKO BI SE MOGA OPISAT OVI ČOVIK..?NAJVEČA PIZDA KOJA SAMO GLEDA SEBE.DI JE MUKTE IST I PAPIT TI JE.A DI TRIBA PLATIT NEČEŠ GA VIDIT.DA KOME TRIBA POMOČ NEPOZNA TE .NERADI NIŠTA PLAČA AJME.DALEKO MU OPČINA JEDVA ČEKAN DA GA VIŠE NEGLEDAN LJIGAVAC.FUJ.

 4. Je je guzičar kao i Bilić,zajedno požderu i poloču kao 20 osoba.
  Naravno,puca od postenja i zapošljavanja svog brata za naplatu parkinga….
  Jeli Družijaniću kolika ti je provizija za dovođenje estradbih zvjezda u Makarsku za Makarsko ljeto i naravno za dočeke Novih godina…..

 5. Nu me nu , napadoše čovjeka poštena i radina , nigdje onih koji potpisaše uzeše lovu napraviše ruglo od povjesti i kačičeva Trga . Grinč nam ukrade Božićni grad , lova lova gospodaru , pogledaj samo program i tko nam pjevati dolazi . Miro ne daj se svjetla točka gradskih vlasti jesi ….

  • On je jedan obični korumpirani pročelnik i uhljeb ugradskoj upravi.
   Ubila ga pamet bilo bi mu bolje da je učio dicu nego što je navuka nekoliko bolesti.Bolesti dolaze od straha za sva “djela” koja je napravio u vladavini 20-akgodina.

   • stvar je u tome sta on dicu nije ni ucio. mala mi je bila kod njega na njemackome… dite pokusavalo, al nije imalo sta ucit kad je ovi cili sat cita slobodnu i komentira utakmice. dilio petice na kraj godine “nako”. eto, mala mi imala 3 godine zaredom 5 iz njemackoga, a ne zna ni beknit 🙂

 6. najveci prikriveni korumpirani kriminalac je oni srbo aca bajic koji je uz stan u zagrebu i za uspupke poslovnog prostora u gradu kao i naknadu u kešu pristao na to da bilic i ekipa mogu raditi i kriminilazirati svoj položaj ,,,doc ce vrime i na tebe đubre antihrvatsko i izdajničko….

 7. miro promini ocale ,smanjile su ti se o ka ti je tikva nabotila prežderavanjem ,pa naravno ne mogu ti ni u šufitu vijuge normalno radit ,,ajde lipo doma lezi …

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime