Na posljednjoj sjednici Nadzornog odbora Liburnije d.o.o., Edvin Šimunov, inače direktor ove tvrtke još od prošlog stoljeća informirao je o velikoj pljački

Kako smo prvi i pisali, djelatnica koja je donedavno radila na financijsko-računovodstvenim poslovima, posebice obračunu plaća, osumnjičena je za krađu više od 200.000,00 kn. Direktor Edvin Šimunov je nakon sumnje da je novac otuđen, s tom djelatnicom raskinuo Ugovor o radu uz klauzulu da je ista ukoliko se utvrdi lopovluk, dužna sav novac vratiti.

Djelatnica je i dalje u popodnevnim satima nastavila dolaziti u Liburniju gdje je obučavala novu djelatnicu kako obračunati plaće. Iz Liburnije su nam potvrdili da je do krađe doista došla te da će sve istražiti neovisni financijski stručnjak kojeg su angažirali. Usput, o lopovluku u Liburniji, policija donedavno nije imala nikakva saznanja!

Kao kontrolor štete, jedan je zadarski novinar napisao članak te je u naslovu sugerirao kako je otkrivena kradljivica novaca te da je novac vraćen. To je, ipak, bio samo naslov. U tekstu o kradljivici ili vraćenom novcu ni slova. Tako to rade kontrolori štete. Nameću percepciju kako je sve riješeno računajući da većina čitatelja pročita samo naslov.

U međuvremenu je, po prvi put ove godine, sazvan Nadzorni odbor na kojem je kao direktor nazočio i Edvin Šimunov. Tom prilikom je informirao kako je odista došlo do krađe i to 205.000,00 kn te da je sve, citiramo “sanirano”. Na koji način je sanirano, nije objasnio, ali je informirao kako je cijeli slučaj preuzelo nadležno državno odvjetništvo. Taj detalj ćemo posebno provjeriti i naše čitatelje na vrijeme informirati. (NASTAVLJA SE…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime