Ekološki otoci na čekanju dok šefovi izmišljaju radna mjesta

0

Teško je raditi dva posla odjednom, kaže se. Tako ni komunalno poduzeće Makarski komunalac  ne može istovremeno izmišljati nezakonita radna mjesta primjerice direktora botaničkog vrta Kotišina, ili šefa dvama redarima koji naplaćuju brodarine na rivi,  s plaćama pridošlicama od oko, kažu upućeni, desetak tisuća kuna, i brinuti o odvozu smeća.

Ili postavljanja kontejnera. Na Istoku se ekološki “otoci” grade tri mjeseca, prilaz kantama je skoro nemoguć, a kada će biti gotovo nitko ne zna!

1 KOMENTAR

  1. Evo kaze Lori u kronici da ce redarima trebat netko vodit papirologiju a zabranjeno zaposljavanje.
    Kako kaze: prosle sezone je bilo 8 redara i referentica.
    Nije istina, bilo ih je 9 al je Skako komunalnu redarstvenicu stitio i od nje napravio tajnicu a sada je on sam sebe ujeba.
    Tipican primjer diskriminacije a ide sudit Peri i Zdenku. Srami se.
    Po svemu sudeci i stivu u kronici ocekujte i u redarstvu kroz ovih mjesec dana zaposljavanje na nepostojece radno mjesto u komunalnom redarstvu – REFERENTICA I.LJ.

  2. Crljen je okrenuo naopako cijeli komunalac a u ovim komentarima jedno te ista osoba pobrkala lončiće pa se uvatila bivšeg redara skoke biće nije dobija što je htijeo ili je psiho .Dakle radi se o stanju ukomunalcu gdije je stanje ajme .

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime