Kao što smo jučer i najavili, danas objavljujemo i video snimku policijskog ispitivanja Tončija Lalića, gradskog vijećnika i direktora Turističke zajednice grada Makarska u velikoj aferi izborne prevare.

Tonči Lalić je u svojstvu osumnjičenika ispitan također u svibnju ove godine u društvu svog odvjetnika, nakon svog političkog suradnika Aleksandra Bajića.
Kao osumnjičenik iznio je svoje viđenje stvari negirajući sva kaznena djela koja mu se stavljaju na teret. Ipak, u međuvremnu je protiv njega i Aleksandra Bajića napisana optužnica i već ove jeseni očekuje se rasplet događaja.

1 KOMENTAR

  1. Smiješnijih pitanja i odgovora do sada nisam vidio, Ovaka se pitanja postavljaju djeci u dječijim vrtičima. U Hrvatskoj ništa novo, Po monologu Tanča Lalića, ispada da je on ispitiao inspektora. DI JE NESTAO ČOVJEK????????????

  2. Aco, onaj pamflet koji ste potpisali. trebao bi se poštovati. Zato se Lucijano Protrka odmah makao od vas jer je pošten čovjek. upiti su od strane policijskog službenika pre smiješna. Bilo bi komično da nije tragično,

  3. Objavite ima li ovaj policajac diplomu. Kako postavlja pitanja, pari da mu ih je Lalić dostavio. Normalno da odvjetništvo nije vidilo ništa sporno nakon ovakvog debilnog ispitivanja. Zato su ovi u Splitu malo pametniji

  4. Za ovakva pitanja policija je dobila skupe bicikle od TZ Makarske čiji je direktor naravno Tonći Lalic , nebi loše bilo ispitat malo ove policajce pa da vidimo tko je pisa ova pitanja ,??? Nadajmo se da ih ovo ne čeka na sudu

  5. O nositelju lice i njegovom užem izboru, nema se šta komentirati, kao i večini sa liste koji su politički neuki, a cilj im je bilo kako trgovati i zaraditi. Došlo je do sukoba među torbarima, pa raja saznala ko je “čovik” i mali piun Aca. Ujedno najžalosnije je od svega kad slušaš tobožno policijski ispitivanje?? Jadne vlasti, policije dorh-a, a svi oni žive na našim grbačama. Poznavajući suca Svalinu, mislim da se istraga vako traljavo neće završiti. Ne znam zašto je Lalić doveo Barbira?? Tko će ga platiti ? Zna se i tko, lipo je bilo gledati Barbira u izbornom stožeru Ive Josipovića na zadnjim predsjedničkim izborima. Godinama se zna da je puno lipo biti i na čelu Turističke zajednice Makarska. Najeba puk, a ovi misle KO JE JAMIO. JAMIO. Siguran sam da Svalina to neće dozvoliti.

  6. A gdje je prvi suradnik Lalica,tučaroš iz HDZ a.Jure Brkan.Kako ne objavite njegov iskaz ,kako je pretukao invalida domovinskog rata Beroša.Što li je on u MUPu izjavio?

  7. Lešinarčići , kokošari , to jedino znadete raditi ..Ogovarati druge iz rupe di ste se sakrili .kukavički , jadno , podlo i pokvareno … Najbolje da se vratite u jazbinu di vas je mater kenja okotila stoko nepismena !!!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime