Kako ekskluzivno doznajemo od visokopozicioniranog izvora iz HDZ-a, Tomislav Karamarko bit će mandatar za sastavljanje nove hrvatske Vlade.

Portal Megamedia u posjedu je informacija prema kojima će predstavnici nacionalnih manjina među kojima je najvažnija ona srspka na čelu s Miloradom Pupovcem podržati Tomislava Karamarka, a  već ovaj četvrtak bit će i potpisan postizborni sporazum o suradnji!

Od najvećeg pobjednika ovih izbora, Božo Petrov mogao bi postati najveći gubitnik. Bolje nije prošao ni Zoran Milanović...
Od najvećeg pobjednika ovih izbora, Božo Petrov mogao bi postati najveći gubitnik. Bolje nije prošao ni Zoran Milanović…

MOST neće biti čimbenik u sastavljanju novew vlade, Božo Petrov apsolutno više ne kontrolira situaciju. Dio MOST-ovih zastupnika već se u tajnim pregovorima priklonio Karamarku i Domoljubnoj koaliciji što će i javno biti obzanjeno potkraj tjedna.

1 KOMENTAR

  1. Mega media ima točne informacije. Domoljubna koalicija preuzima vođenje države s nacionalnim manjinama koja se uvjek prilagodi vlasti.naravno s Mostovcima,osim Petrine.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime