Bez ijednog valjanog argumenta, Ana Subašić iz PR agencije Graml uputila je priopćenje medijima u svezi kuloarskih priča kako centru Supernova Zadar prijeti urušavanje.

Čak štoviše, u priopćenju, kojem bi javnost trebala vjerovati bez predočenja ikakvih argumenata,  tvrdi kako statika i konstrukcija zgrade Supernove u Zadru nisu narušeni te da se planira otvorenje u studenom. Ako je to sve tako, zašto je posljednjih dana zgrada Supernove i parkiralište bolje čuvano nego nekakv vojni kompleks? Nitko tko nema ovlaštenje ne smije se približiti, sve je obavijeno velom tajne. Ni brojni zaposlenici centra Supernove ne znaju što se događa, a oni s kojima smo uspjeli razgovarati tvrde da je situacija zabrnjjavajuća. Ponavljaju priče o zmijama koje su pred poplavama dogmizale do centra Supernova, a u međuvremenu se moglo vidjeti i goleme štakore.
Da nešto nije u redu, posumnjao je i županijski vijećnik Marko pupić-Bakrač koji je jutros alarmirao Građevinsku inspekciju u Zadru zahtjevajući od njih da izađu na teren i utvrde pravo stanje te da objave nalaze statike kao i ime i prezime statičara. U svom dopisu (Supernova-građevinska inspekcija0001Marko Pupić Bakrač navodi kako se u centru Supernova trese i da se čuje buka kao da je potres! (NASTAVLJA SE…)

1 KOMENTAR

  1. Svaka čast! Svi mediji pišu o otvorenju, očito ih Supernova dobro plaća. Tri dana sam čuvao objekt, ono je sramota što se događa. Ko bi odgovarao da se zgrada uruši i pogine 100-200 ljudi?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime