Nemalo su se jutros iznenadili stanari Riječke ulice, Put Požara i okolnih ulica u Makarskoj kada su shvatili da su im “špine” suhe

Razlog obustave vodoopskrbe je spajanje novogradnji na vodovodnu mrežu. – Čemu služi gradska odredba o zabrani gradnje u sezoni? Zašto dopuštaju građevinskom lobiju da upravlja Makarskom, a na štetu njihovih građana?; upitala nas je jedna čitateljica. Savjetovali smo joj da se najavi gradonačelniku Zoranu Paunoviću na razgovor da joj on to objasni kao prvi čovjek grada.

– Pogledajte koliko bagera, kamiona, strojeva, buke, prašine… Imam kuću s apartmanima, gosti su već pet dana unutra i zovu me da nemaju vode. Pa kakav je ovo način? Svake godine isto! Paunović je puno obećavao, a na kraju ispao gori od Brkana, rekao nam je jedan od ogorčenih stanara Riječke ulice.

– Meni su gosti najavili raniji odlazak, ne samo zbog činjenice da danas nemaju vode u apartmanu nego zato što otkako su stigli nemaju mira od građevinskih strojeva! Sram može biti ovu gradsku vlast!; kazala nam je jedna od stanarki na Putu Požara.

2 KOMENTARI

  1. Hehe, za sve je kriv gradonačelnik, i za sve dozvole koje su u zadnjih 30 godina izdate, kad je on bio u vrtiću. Kako je uništena gradska plaža sa objektima koji tu nikada nisu i ne bi smjeli biti, valjda gradonačelnik dozvolio dok je učio čitati i pisati. Pa ne mogu da vjerujem da još niste nijedan članak napisali o bahatosti vozača, što auta, što skutera… ccccc, a možda je i za to gradonačelnik kriv?!?!… pa i za odlaganje smeća ljudi koji nimalo kulture nemaju da uzmu karticu i pravilno to urade… a da, gradonačelnik je i za to kriv…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime