Krvavičani se nikako ne mogu riješiti nagomilanog smeća u svome mjestu

U više navrata su apelirali na općinske vlasti Baške Vode da reagiraju, no problem i dalje egzistira…

*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je: redakcija@mega-media.hr

13 KOMENTARI

  1. Krvavica zajedno sa bratušom je totalno unistena.i puna smeca i izmeta od pasa ….marina ramova radi veliku stetu mjestu krvavici i bratušu.smece se ne razvrstava pali se na plazama(stakloplastika,odpad od boja i lakova,bio otpad)katastrofa.

    • Ramova radi sve po najvišim ekološkim standardima ECO-HR sve Certificirano i uredno i po Zakonu. Naj ekološki valorizirana marina na Mediteranu. Nema tu novaca, tu se radi samo za opće dobro i ekologiju. Samo mi to ne shvaćamo.

  2. Sram vas bilo neradite ništa poćistite to sami sagnjit ćete od linosti , a bolje ćete se osijećati , radite to za sebe i svoje mjesto .

  3. Šta bi vi tili, da vam u vašu kuću dođe susjed očistiti što ste u srali.
    Stoko zasuči rukave i pročisti ispred svojih vrata. Nisam ti ja doša porazbijali košaeve za smeće. Naučite kulture življenja….

  4. Dok je bio TITO nije se tako razbijalo . Komunisti nisu razbijali. Sada drogirani HDZ – ovci uništavaju sve pred sobom , a ako ih neko i prijavi odmah i oslobode jer su iz ( čuj ovo ) UGLEDNE OBITELJI .Zaposlenicima je bio zadatak da drže okoliš i plažu urednim , sredi pa se žali. Sramotno je da oni koji su čuvali objekt vojske pokrali i devastirali sve i nikome ništa . Pa kako si to ćuvao druže , da se to dogodilo u ono vrijeme sigurno bi odgovarao i ne samo to završio bi na Goli Otok.

  5. Ovi Krvavicani i Bratusani su poremeceni. paJebote komunalci van redovno skupljaju skovace. Jebote bacate i šporkate na sve strane. špahere i kada i televizija smeča na sve strane, jebeni ste šporkaČuni!!!!!!!!! nekavan i nekupe!

  6. Napravili su djecje igraliste i probili vrata kaficu da konobar moze prolazit preko igralista i tacnu nosit..Djecu nam trce prema cesti!! ta. Mi majke cemo to sprijecit. Ako bude potrebno i novine zvati.SRamota neka vas je

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime