Na problem nagomilanog otpada u Bratušu naši čitatelji upozoravaju godinama

Lokalne općinske vlasti lopticu krivnje prebacuju na neodgovorne pojedince, a žitelji Bratuša kažu da svoj posao ne radi nadležno komunalno trgovačko društvo.

Sada nam čitatelji javljaju kako otpada koji se nagomilao kroz prošli jesec, više nema. Tvrde kako su članovi Mjesnog odbora sa nekolicinom mještana spalili smeće u samom srcu mjesta. Za nepovjerovati!

8 KOMENTARI

  1. Iako imaju mogucnost da svoj krupni otpad zbrinu u reciklažno dvorište “Gradine -Baška Voda d.o.o.”, kao i svi stanovnici Općine, dio mještana Bratuša kontinuinuirano baca svoj krupni otpad pored kanta za mješani komunalni otpad. Ovakvu ružnu sliku nema niti jedno drugo mjesto u Općini. Za kulturne stanovike, a takvih je vecina, postoji raspored odvoza otpada, postoji reciklažno dvorište, a za ovakve divljake postoje samo sankcije, koje se na žalost ne provode!

  2. Na zalost, oni koji bi trebali sprovodit brigu iz mjesta ih u opce nije briga,tako je kroz čitavo mjesto,od ulaza pa do kraja bratuša.mjesto je puno smeća i izemeta od kucnih ljubimaca,a da se ne napominje odrzavanje djecijeg igralista,smeća koje nadopunjuje bratusku plazu sa obliznje marine ramova….mislim stvarno.idioti koji unistavaju ovaj mali biser…

  3. Trebaju se angazirati neovisnici uprave baske vode…takvih je malo jer berosi i andrijasevici su vecina a pogledajmo samo gdje i sta rade po plazama….jedino kad bi nam breljani pootpisivali referendum…..gosti vec stigli i imaju lijepu dobrodoslicu na ulazu u staro mjesto….

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime