Tko naplaćuje parking na Osejavi? HVIMAK, Grad Makarska ili Lučka uprava, pita se jedan naš čitatelj.

– Koliko sam čuo, naplatu parkiranja vrši Grad Makarska, no danas sam zatekao njihovog djelatnika koji na svojoj odjeći ima jasne oznake Lučke uprave, informirao nas je čitatelj.
Ne budi lijen, raspitali smo se o čemu se radi i doznali da doista naplatu vrše djelatnici koje je angažirao Grad Makarska, ali očito nisu predvidjeli i radnu odjeću s oznakama Grada Makarske. Dvojica djelatnika koji vrše naplatu u dvije smjene nemaju ni službenu prostoriju niti sanitarni čvor, pa su prisiljeni svoje radno vrijeme kada ne vrše naplatu provoditi na klupi u obližnjem parkiću.
Žao nam je tih momaka, sanitarni čvor i ured im ne možemo osigurati, ali zato pozivamo gradonačelnika Tonćija Bilića da nam se javi i portal Megamedia će donirati desetak majica u raznim veličinama.

*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je:redakcija@mega-media.hr

 

1 KOMENTAR

  1. Kap u moru “marčapije” koje provodi gradska vlast. Nadam se da više neče gradom upravljati bar duže vrijeme ni SDP ni HDZ- Dosta su štete i zla nanijeli Makarskoj.

  2. Smočili smo se na kiši po onome pljusku i momak iz lucke uprave mi je posudio majicu da se ne razbolim. Nije pomoglo jer sam na sumamedu od danas,ali to vam jedan vaš čitatelj(djelatnik pauka,neću imenovati)nije spomenuo,valjda je zaboravio… Hvala na velikoj velikodušnosti,al ne morate se baciti u trošak

  3. U Makarskoj se već odavno ne zna tko šta radi, ali se zato ZNA KO PIJE, A KO NE PLAĆA!! NAUĆULI SE DRUGOVI, PLATI PA ČEŠ DOBIT ŠTA TI TRIBA!!!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime