Radno vrijeme Turističke zajednice grada Makarske započinje u 8 ujutro, no ne pridržavaju se svi radnog vremena.

– Prošle godine sam ostao bez posla, a radio sam u Pekari i nikad nisam minute zakasnio na posao, a svako jutro gledam svoje sugrađane koji redovito primaju plaću od nas poreznih obveznika i izbjegavaju posao, kazao nam je čitatelj koji tvrdi da se zamjenika Turističke zajednice grada Makarskje Juru Brkana svako jutzro može vidjeti u kavani Romana od 8 pa nadalje, nekad sve do 10 sati?!
– Smeta me to. Ja sam dvadeset godina radio i jedva primao mizernu plaću i na koncu zbog lopova dobio otkaz jer je Pekara postala nerentabilna, a onda moram gledati uhljebe kako ležerno piju kavu znajući da će plaća sjesti na račun bili oni u uredu ili ne. Osim Brkana, umjesto na radnim mjestima, vidjet ćete u Romani i druge uhljebe kao što su Zdravko Šarić, Ognjen Radić i dr., ljutito će naš čitatelj.
*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je:redakcija@mega-media.hr

1 KOMENTAR

  1. Isto sranje samo drugo pakovanje, žalasno je što sve to mi financiramo. Ognjen Radić provede dan primajući stranke po kavanama, najviše je u Bam Bua.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime