FOTO KRITIKA Prometni redar uhvaćen na (ne)djelu!

0

Prije nepunih mjesec dana, naš fotoreporter je zabilježio fotografiju službenog vozila makarskog Komunalnog redarstva krivo parkiranog u ulici Kralja Petra Krešimira IV, a danas poslijepodne snimili smo još jedan prometni prekršaj.

Prvi put je za upravljačem službenog vozila bio komunalni redar Stipe Bušelić, a danas poslijepodne „uhvatili“ smo Tonija Skaku koji je parkirao na nogostupu u Kotiškoj ulici. Zanimljivo, u prometnom prekršaju zatekli smo Skaku koji plaću prima kao prometni redar iako Grad Makarska nije formirao prometno redarstvo. Da nevolja bude veća, na tog istog Tonija Skaku se žale brojni Makarani jer svojim privatnim vozilom blokira nogostup u Zagrebačkoj ulici na Zelenci. I tako, dok obični smrtnici moraju plaćati nemale kazne za krivo parkiranje, makarski redari parkiraju gdje stignu i nikome ništa.

Poštovani čitatelji,
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je: redakcija@mega-media.hr

1 KOMENTAR

 1. Koja korist od svega toga. O tom ćelavom smeću se pise dosta zadnjih dana. Terete ga da je ukra puste novce, napravio niz kaznenih djela a i dalje nam se ruga. Ako je toliko nevin kako tvrdi u sto sumnjam jer samim cinom parkiranja vlastitog vozila na nogostup dokazuje suprotno. Svaki dan mu je i dalje kinder jaje od auta parkirano nasred nogostupa povise kuće ( A VI SE PJESACI JEBITE ), sluzbeno auto parkira gdje hoce.
  A sudeći po slici rekao bih da je ovdje rijec o dnevnom odmoru u konobi gradskog zaposlenika N. L.-e.
  Pitam se jel mu se ćela zacrvenila jer ne bih rekao da je s kolegom pio caj od kamilice.

 2. Vidučiću Toni je bio na odrađivanju postavljenih zadaća i rješavao problematiku građana a to mu je i posao a ti koji si štitio korunpirane redare a o tome će se brzo pisati ali ne na Vidučićevom portalu ima da se stidiš jer si štitio i hvalio osobe koje su jamljali za tebe ćemo ubrzo iznjeti fotografije parkiranih vozila na invalidskom mjestu i na nogostupu na trećem mostu u Makarskoj nemežeš ti ocrniti poštena čovijeka u malom grafu pa da izmisliš da je toni bio na jupiteru sa daciom , ajde napiši digod malo istine recimo da je počela iszraga protiv tvojih tzv. Zviždaća i to za jamljanje ,lažno optuživsnje itd……NEMAŠ TI POJMA KOGA ŠTITIŠ zamisli jedan bivši redar naplaćivao prodaju za Ribarske večeri par godina i šolde ostavio srbi umjesto na Gradsku blagajnu ALI TO JE ZA VIDUČIĆA OK O TOME NE PIŠE ha…ha.. Ali hoće netko drugi a što se tiče Zagrebačke ulice parkirano na nogostupu 100 vozila na dan a dva momka koje si slika kraj tonova vozila su bili u Tona sa roditeljima izjavila da se nikad nisu žalila te bi te volili vidit za lažno iznošenje neiistine srami se kažu mi prijatelji iz Zadra pusti ga to je S…e.

 3. Jel to bolan onaj sto je potrao majku i oca na selo da zive??? Krasna obitelj.
  P.S. Uostalom kao da je bitno sto ti momci kazu. Bolan slika govori tisuću riječi a ta govori da je Toni Skako u prekršaju i da svojim činom direktno ugrožava sigurnost pjesaka i ostalih sudionika u prometu.

 4. Samo ti Josipe kaki nemereš nać ništa pa izmišljš , tog redara nemere nitko prozvati jer je mali grad sve se zna da je on uzea novce to ti je kao da si reka kako slon leti ha…ha.. Ti nisi normalan ili nepoznaješ tog čovojeka a oni koji su uzimali , namiještali ,kamatarili ,nedolazili na posao , muljali , išli badava na skijanja,odmore,bili u sukobu intetesa redareći u ugostiteljskim objektima,da ne govorim naplaćivali štandove za svoj džep itd….itd e pa kad im je taj toni (žao mi ga što je sve prošao ) usudio se napokon zaustaviti poznati trojac a i one kojima je bilo lijepo kako kažu prije Skake a ako im je bilo lijepo SVE GOVORI IMA DRAGOGA BOGA SVE ĆE IZAĆI NA VIDILO samo neznam kako će mirno spavati P.G , S .M ,Z.R I M.B

 5. Ha ..ha Muzaferu da je tebi živiti ka oni na selu da bi sve a oću ja malo reći o tebi i tvojim roditeljima nebi jer oni to nezaslužuju naspram tebe

 6. Skako i kompanija “Redarstvo” koja glume milicajce HDZ-a koje je osmislio Marko Ožić Bebek za reketarenje građana i poduzetnika, svakim danom izlazi na vidjelo. treba ih slikati i ukazivati na njihov kriminal koji je konstantan, ovi ljudi što su tamo vrodili potiralo ih ko Gazilja. Redar Zdravko šarić , nova limuzina, novi motor, sve novo, od kuda? nadzor redara od Biokovke do kraja Cvitačke bez dozvola sa kesicom…! Primjer makarskih ozakonjenih reketara- redara.

 7. Ujedinimo se i od sada svaki dan slikajmo redare gdje parkiraju sluzbeno i privatno vozilo i objavljujmo, isto tako ako netko zna za kriminalne poslove kao Skakine nek ih iznese. Mal ce im Remetinec bit.

 8. Smeće korumpirano. Ljubija je Franjinu sliku kada mu je odgovaralo a sada kada mu odgovaraju LIJEVI njima se priklonija jer ocito misli da ce ga oni od zatvora skapulat jer adz je diga ruke od njega i doceka li kojin slucajen na poslu novu vlast moze se vratit na pometacicu. Iako se prica da bi sada u Pogon isa.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime