Predsezona je u Makarskoj dobro počela, prvi turisti otvorili su i sezonu kupanja

Kažu da je Makarska lijepa, ali da bi se netko trebao pobrinuti o kanalizaciji koja curi i širi neugodne mirise uz samu plažu.

Tako pr. u neposrednoj blizini hotela Rivijera već danima smrdi. Vjerujemo da će gradske vlasti dati sve od sebe da saniraju kanalizacijski sustav.

Obzirom na odličnu suradnju s makarskim hotelijerima, pogotovo kad za „siću“ prodaju atraktivno zemljište prvi red uz more, gradske vlasti će sigurno iznaći rješenje za novonastalu situaciju.

*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je: redakcija@mega-media.hr

3 KOMENTARI

  1. Gradske vlasti… kad vidite tko su ti “gradske vlasti” onda nije ni čudo da fekalije plivaju svukuda cijela Država se guši u fekalijama koje su proizveli Hadezeovci Plenkovićevi puleni, kojima je zahodska šolja i ono što se na njoj radi – najveći intelektualni domet!!!

  2. To dokazuje da se treba stati sa bjesomucnom gradnjom ,Makarska je konfiguracijski i geografski takva da svako sirenje sve vise opterecuje prirodne resurse i infrastrukturu . Stop gradnji !

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime