Da kojim slučajem neki od privatnih poduzetnika, ugostitelja, vlasnika trgovina na svoj izlog postavi isparanu hrvatsku zastavu, iza prvog „kantuna“ bi iskočio komunalni redar i evo kazne od par tisuća kuna!

No, to očitio nije slučaj sa Uredom državne uprave, Ispostava Makarska na zidu kojeg se već dulje vrijeme vijori isparana hrvatska zastava, a da nikoga nije briga. Najveću odgovornost snosi voditeljica Srđana Vladić koja je trebala reagirati. Čini se da rijetko kad podigne pogled, pa nije ni čudo da nije uočila da umjesto zastave, iznad ulaza u Ured državne uprave, visi „štraca“…
*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je: redakcija@mega-media.hr

1 KOMENTAR

  1. Pitajte Srđanu Vladić, kako je zaposlena u Ured državne uprave. Rješila je to mamina školska kolegica Ela N.Mastrović-HDZ, suprug joj je jedan od osnivaća HDZ-a u Splitu i njen inti,mus Veljo Radojković SDP-e Split. Još jedna potvrda kako SDP=HDZ dobro surađiju. Srđanina mama bivša sutkinja OS Mak., a poslijje Prpčelnica u Gradu Makarska, do odlaska u mirovinu.

  2. Šta je, ne može se Hlo komentirati? Di su slobode koje dajete za druge tekstove? Da se ne vide vaše laži. Jedna za drugom. Jadna ti je ona kad je Zdenko Lučić sponzorira a vi držite vodu. Zna li da radite nelegalno?

  3. Vi iz Metropole radite nelegalno, mi dalmatinci smo skroz drukčiji.
    Objasni zašto komentirate uz tekst FOTO KRITIKA, nešto od Hloverki, samo joj dižete popularnost.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime