Iako je još u veljači ove godine HNK „Zmaj“ preimenovan u HNK  „Radnički“ i to na inicijativu Sretana Glavičića, SDP-ove desne ruke makarskog gradonačelnika Tonćija Bilića, u Gradu Makarskoj o tome, izgleda, nemaju pojma.

U proračunu za ovu godinu kao i u projekcijama za sljedeću godinu, pročelnica za financije Dunja Buljan, ali i ostatak makarske Gradske uprave još uvijek govori o HNK „Zmaj“, što je u najmanju ruku neozbiljno. Pročelnice Buljan, uozbiljite se i ispravite podatke u tako važnom aktu kakav je godišnji proračun. Tako će građani manje negodovati visinom Vaše plaće.
*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je:redakcija@mega-media.hr

1 KOMENTAR

  1. Živila koza Bilka , ona je ta koja je pala da bi se Buljani najeli zato oni u današnje doba slave marendin da se prisjete tih dana u godini ,. Spomenik svakako, podržavamo inicijativu ma od koga ona došla .

  2. Dunja Buljan , prevarantica i manipulatorica radi kao sef financija u gradu podno Biokova i pokazuje da je VLAVIMA mjesto iza Biokova , a Vlavi joj žele sretan boravak u Remetincu zajedno sa svojim arbunasima.

  3. Nisu samo Buljani u svoj toj prići.Tu su svakako Bilić,Veličković,Ognjen Radić,Dragan Srzić,Vuković,Igor Batošić i SDP kao i Bebek,Mendeš,Klapirić,Brkan,Eljuga,Gudeljuša,Rajčevića obitelj,Lelasi i dalje nema potrebe………..
    Biliću jeli ti malo 20 miljona zaured gradskog novca,sram te bilo i onog od koga si nalijedio takovi proračun.Debeli snobu odstupi sa svjim kriminalom u Gradskoj upravi……………..

  4. Zaštitnici sveg kriminala u Makarskoj i na rivijeri jesu Biljan Kučeković-Puharić injezin pobočnik Mimica koji prikrivaju kriminal.Tribaju odgovarati za KD-a.prikrivanje i nečinjenje…….
    Ajde novi ministre pravosuđa iz Mosta da vidimo imaš li što triba imati svaki muškarac(MUDA)…..

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime