Županijski centar 112 Bjelovar danas, 15. rujna u popodnevnim satima zaprimio je više dojava građana o nevremenu praćenim jakim vjetrom i kišom na području Čazme. Na teren su upućene žurne službe, a djelatnici Službe civilne zaštite Bjelovar u suradnji s predstavnicima stožera civilne zaštite i županijskim vatrogasnim zapovjednikom obilaze pogođena područja radi inicijalne procjene štete i organiziranja potrebnih aktivnosti na otklanjanju posljedica nevremena

Velika materijalna šteta nastala je na krovovima obiteljskih kuća, poslovnih objekata, vozilima te osnovnoj školi u Čazmi. Zbog oštećenja dalekovoda došlo je do prekida u opskrbi električnom energijom.

Nevrijeme praćeno vjetrom, tučom te kišom zahvatilo je i područje Grubišnog Polja, gdje je uzrokovalo materijalnu štetu na objektima i vozilima.


Županijski centar 112 Koprivnica zaprimili su pozive s područja Koprivničko-križevačke županije o olujnom nevremenu, uzrokujući materijalnu štetu na krovovima kuća, srušenom drveću na prometnicama i prekida opskrbe električnom energijom.


Područje Osječko-baranjske županije također je zahvatilo nevrijeme praćeno kišom i vjetrom, a koje je uzrokovalo poteškoće u prometu zbog srušenog drveća i oštećenja krova kuće u Bizovcu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime