Do 14. siječnja traje natječaj za novog ravnatelja Glazbene škole Makarska,a na natječaj se mogu prijaviti svi koji ispunjavaju uvjete.

Tako se traži završen sveučilišni diplomski studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij za učitelje ili stručni četverogodišnji studij za učitelje kojim se stječe 240 ECTS bodova ili diplomski specijalistički stručni studij ili četverogodišnji dodiplomski stručni studij kojem je stečena visoka stručna sprema u skladu sa ranijim propisima, a kandidat mora ispunjavati  uvjete za učitelja, nastavnika ili stručnog suradnika i ima potrebno pedagoško-psihološko obrazovanje te  ima najmanje 8 godina radnog staža osiguranja u školskim ili drugim ustanovama u sustavu obrazovanja ili u tijelima državne uprave nadležnim za obrazovanje od čega najmanje pet (5) godina radnog iskustva na odgojno-obrazovnim poslovima u školskim ustanovama. Natječaj možete preuzeti OVDJE.

1 KOMENTAR

 1. Sprema se jos jedna farsa.Za mjesto ravnatelja glazbene skole stic ce dvije prijave jedna od Željka Vlahe,a druga od dobro poznatog nam tamburasa Alena Kajana. Celnu poziciju ce zazueti Zeljko Vlaho,a KING KONGA ce istjerati prva hrvatska zvizdacica Maja Mileta!!!

  • E ovaj put nema tamburaša ni Kin Konga.Pratli glazbenici kad će tamburaš na skijanje pa raspisali brže bolje natječaj ,a King Kong završio u Zagrebu na Vrapču…..Ravnatelj dolazi sa juga hahahaha

 2. Evo jutros u Tempeta komentara i ekskluzivna vjest iz HDZ-a.Kandidat za gradonačelnika biti će JURE BRKAN.
  Evo prilike dosadašnje gradonačelniku da ponovi mandat……
  Ajmo Biliću….

 3. Još jedna nova vijest iz političkih krugova SDP i HDZ.Jucer u restoaku Ivo pao dogovor Bebek,Brkan,Bilic,Lelas i S.Glavičić na gozbi gdje se jelo i poli.Danas je dogovoreno novo druženje istih u rest.Ivo da proslave kandidaturu Brkana za predstojeće izore.
  Farsa se nastavlja u vođenju grada.Jedni druge pokrivau i prikrivaju.od progona nadležnih tijela koja su korumpirana od vodećih ljudi obadvije stranke..
  Moj narode,progledaj na svoje oči i poslušaj na svoje ùši..
  BOG NAM BIO NA POMOĆI SVIMA SKUPA…..

 4. Koji s juga stize ?? analni Kingov alpinist Popovic ucenik koji je nadmasio ucenika.Skapula se Popovic DORHA u istoj gabuli je treba bit vako prima i daje poduku kako prikrit i sakrit.Uci uci mali s travon sve lipše izgleda.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime