Željko Vlaho obratio se redakciji portala Megamedia pismom/odgovorom Maji Mileti koja ga je prozvala zbog imenovanja za ravnatelja Glazbene škole Makarska

Njegovo pismo objavljujemo u cijelosti: „Inspekcijske službe Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske nisu uočile nikakve nepravilnosti oko izbora Željka Vlahe za ravnatelja Glazbene škole Makarska u četvrtom mandatu na slijedećih pet godina. Što se tiče prozivki, mogu reći sljedeće: sačuvaj dragi Bože moju obitelj i mene samoga od rata, gladi i nekakvih kvazi pravnika u liku i djelu Emilije Meglič Kajan, koji su kakvu takvu diplomu, pod stare dane, stekli na Pravnom fakultetu Univerziteta Đemal Bijedić u istočnom dijelu Mostara, pa taman dolazili i iz redova makarskog HDZ-a. Sreća je ipak u cijeloj priči, da takvi rade po pijaci, kioscima i suvenirnicama i da se ne približavaju odgovornim državnim poslovima. Bar za sada.

Sačuvaj nas Bože i od Maje Milete, predsjednice stranke koja ne postoji u našem gradu i od predsjednice udruge koja se bori protiv kriminala, a nije registrirana, od prvih ili zadnjih hrvatskih zviždača i ostalih pacijenata. Sve takve treba locirati, dijagnosticirati, hospitalizirati i pružiti im svi potrebnu stručnu medicinsku pomoć. I neprestano se za njihovo dobro moliti za ozdravljenje dragome Bogu, iako nisam siguran da će im i to pomoći.“.

S poštovanjem, Željko Vlaho