Povodom priopćenja gradonačelnika Makarske Tonćija Bilića (http://www.mega-media.hr/gradonacelnik-tonci-bilic-odgovorio-hdz-ovcima-bio-bih-najsretniji-da-sam-mogao-zaposliti-jos-deset-ljudi/) u kojem se osvrnuo na optužbe HDZ-a, a potom i sam iznio optužbe na račun HDZ-a i njihovih koalicijskih partnera, reagirao je i Gojo Pribisalić, predsjednik makarskog HSS-a.

„HSS kao koalicijski partner HDZ-a nema veze s dodjelom parkirališta obitelji Pribisalić. Parkiralište koje gradonačelnik Tonći Bilić spominje u kontekstu HSS-a, a između redaka se da iščitati korupcija, dobiveno je temeljem zamolbe, a ne povlačenja ikoga  za rukav niti zato što je u tome eventualno imala prste gradska organizacija HSS-a.
HSS se ovim putem javno i nedvosmisleno ograđuje od izjava i optužbi gradonačelnika Bilića koje smatramo nepotrebnim dezinformiranjem javnosti.
HSS ne želi niti će na ovakav način sudjelovati u političkim obračunima i igrama „ispod pojasa“.
Konačno, ne dolikuje jednom gradonačelniku da objavljuje neistine tim više što svi znamo da u Makarskoj ima daleko složenijih problema kojima bi se gradonačelnik Bilić i gradske vlasti trebale baviti, a nažalost ne poduzimaju ništa.
Ukoliko gradonačelnik Bilić nastavi plasirati neistine i provokacije dirajući se u obitelji, znat ćemo se braniti i uzvratiti, ali ne neistinama nego argumentima!“, zaključio je Gojo Pribisalić.