Lori Veličković
Lori Veličković

Zamjenica makarskog gradonačelnika Lori Veličković javno se pohvalila kako je Grad za dvije „pametne klupe“ izdvojio 35 tisuća kuna te da će nabaviti još dvije, a kmožda i više njih ako se pokažu fukcionalnima.

Jednostavnom matematikom došli smo do informacija kako je za svaku klupu Grad Makarska izdvojio 17.500,00 kn, a kupili su ih od Ivana Mrvoša, mladog izumitelja iz Solina. Ne budi lijen, provjerili smio koliko doista koštaju „pametne klupe“  na kojima svatko može besplatno napuniti mobitel, a sama klupa nudi i 4G mrežu, ambijenatlnu rasvjetu, ugodnu temperaturu zastražnjice, senzore za samodijagnostiku itd.

Pametna klupa od 17.500,00 kn za sada nikomu i ničemu ne služi: niti svijetli, niti struje ima...
Pametna klupa od 17.500,00 kn za sada nikomu i ničemu ne služi: niti svijetli, niti struje ima…

Maksimalna cijena jedne klupe je 9.500,00 kn, pa se postavlja pitanje zašto je Grad Makarska platio gotovo dvostruko veću cijenu, odnosno 8 tisuća kuna više?! Pogotovo kada iste ne rade, a na što su nas upozorili čitatelji! Niti svijetle, niti imaju internet, a niti je stražnjici hladnije u vrućim ljetnim danima. Ako u Gradu Makarskoj ne znaju pregovarati o cijenama, upućujemo ih na stranicu www.solarno.hr gdje iste takve klupe mogu nabaviti za 9.500,00 kn umjesto 17.500,00 s tim da na količinu mogu dobiti i nekakav popust. I da. Ove koje kupe preko web shopa, dolaze ispravne: svijetle u mraku, imaju Internet…

1 KOMENTAR

  1. Srića pa da nisu nabavljali službeno vozilo. Odma bi Passata koji košta 25 ijada eura platili 75 ijada! Štetočine!

  2. Sve što ove gradske lopuže rade, glumeći budale jje za njihovu korist, a štetu građana Makarske, Ipak im je odzvonilo. Nedeljnji potvrđeni neuspjeh, sve ih je stjerao u kut. Milanoviću sa glavom Boe, jje konačno došao kraj, a nada se da se više takvo zlo neće ponoviti. Jedino me interesira kome će sada na instrukcije ići Bilić u Zagreb?! Onu Mišinu Baldasara e smjenio dok je rekao keks, kao i sve po Splitu. U makarskoj za kriminal i nerad prston nie makao. ALI:# svaka maca dođe na vratanca#

  3. Tako se jačaju građani ovoga grada.Naravno da uzmu razliku od 8.000 kuna i podjwlwdebwli trudovi Vwličković i BILIĆ.Smradovi isti kao i Bebek i Brkan.?..

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime