Grad Metković poziva zainteresirane građane s područja grada Metkovića i Općine Kule Norinske;

 –dugotrajno nezaposlene osobe (mladi do 29 godina nezaposleni iznad 6 mjeseci i osobe starije od 30 godina nezaposleni iznad 12 mjeseci),

-osobe s invaliditetom,

-nezaposlene osobe koji su korisnici prava na zajamčenu minimalnu naknadu;

 na prijavu za edukacije koje će provoditi Grad Metković u okviru projekta „Uključi se!“ unutar Poziva „Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina“ koji se u potpunosti financira iz Europskog socijalnog fonda. Unutar provedbe predmetnog projekta, biti će odabrano 35 polaznika i pripadnika navedenih ciljnih skupina koji će se educirati u željenim modulima te će se nakon edukacija osposobiti za izazove na tržištu rada. Sve edukacije za polaznike su besplatne.

Edukacije će se odvijati u dva modula:

Modul 1. Poslove suradnika u izradi i provedbi projekata financiranih iz EU fondova (20 polaznika, 120-satni program)

Modul 2. Poslove knjigovođe/tkinje (15 polaznika, 120-satni program).

Nakon provedbe programa osposobljavanja svi polaznici će dobiti uvjerenje o osposobljavanju, te povećanu mogućnost zaposlenja ili samozapošljavanja.

Zainteresirani se mogu osobno javiti na adresu: Grad Metković, Odsjek za komunalne poslove, prostorno planiranje, gospodarstvo i fondovi EU, Stjepana Radića 1, 20350 Metković ili na e-mail adresu voditelja projekta „Uključi se!“ tatjana.suton@metkovic.hr .

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime